sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :
بادمجان | چهار عدد |
کره | سه قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | یک عدد |
سیرخردشده | چهارحبه |
پودر فلفلقرمز تند | یک قاشق چایخوری |
گوجهفرنگی | دو عدد |
آب | چهار لیوان |
پیاز خرد شده | یک عدد |
نمک و پودرفلفلسیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه راه پوست کنده و خرد کنید و با کره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه فرنگی را رنده کنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آنگاه، بادمجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه فرنگی افزوده و پودر فلفلقرمز، سیاه، نمک و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادمجانها کاملا بپزند.
میتوان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده کرد.