Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آش لاهیجانی ها برای افطار چقد ر می چسبه!

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı آش لاهیجانی ها برای افطار چقد ر می چسبه!
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

آش خورهای حرفه ای می د انند آش افطاری چقد ر می چسبد غیر از آش رشته و آش شله قلم کار که طرفد اران خودش را د ارد، هر کجای این سرزمین، آش منحصر به فرد ی به نام خود ش ثبت کرد ه است. مثل آش لاهیجان که اگر یک بار امتحان کنید د یگر برای همیشه از طرفد اران پرو پا قرصش می شوید.



مواد لازم برای 4 نفر


  • 200 گرم جو پوست کند‌ه
  • 400 گرم سبزی آش
  • 2 /1 پیمانه لوبیا قرمز
  • 2 /1 پیمانه نخود
  • 1 پیمانه آب گوشت
  • 2 /1 پیمانه عدس
  • 2 عد‌د پیاز
  • 5 عد‌د سیر
  • به میزان لازم نعنا خشک
  • 1 پیمانه کشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

1. همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. البته عدس احتیاجی به خیس شدن ندارد.

2. جو پوست کنده را با سه لیوان آب در یک قابلمه مناسب بگذارید روی حرارت کم بپزد.

3. وقتی جو پخت، حبوبات پخته شده را به همراه آب گوشت و عدس به جو اضافه کنید.

4. حالا سبزی آش را بریزید.

5. وقتی سبزی آش پخت، یک پیاز را نگینی خرد کنید و با نعنا و زرد چوبه تفت دهید و سپس به آش اضافه کنید تا رنگش عوض شود. با پیاز باقیمانده و سیر، پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.

6. وقتی آش خوب جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ، سیر داغ ، پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
 
بالا پایین