sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
سبزیجات از منابع غنی آنتی اکسیدان به حساب می*آیند. خوشبختانه این گیاهان در وعده*های غذایی ما بسیار دیده می*شوند. در اینجا اما به نمونه*هایی اشاره شده که مصرف بیشتر آنها به سلامت ما کمک بیشتری می*کند.کلم بروکلی[h=6]
[/h]کلم بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان های ضد سرطان است. یکی از تحقیقات نشان داده است، مردانی که پنج بار یا بیشتر در هفته از این قبیل سبزیجات -که بروکلی یکی از آنهاست- می*خورند، در صورت ابتلا به سرطان مثانه، شانسی ۱۰ درصد بیشتر از مردان در بهبودی دارند.پیاز[h=6]
[/h]تمامی آنتی*اکسیدان ضد سرطان پیاز را در صورتیکه آن را خام مصرف کنید به دست خواهید آورد. پختن پیاز در دمای زیاد، فواید ضد سرطان آن در سرطان*های ریه و پروستات را کاهش می*دهد.ذرت[h=6]
[/h]ذرت را به هر شکلی که مصرف می*کنید -بلال یا پخته شده-، تنها مراقب باشید که ذرت پخته شده را می*خورید. یک مطالعه در ژورنال مواد غذایی کشاورزی و شیمی نشان داده است که میزان آنتی*اکسیدان ِ لوتئین در ذرت پخته شده بیشتر است و هر چه ذرت بیشتر پخته شود، میزان این آنتی*اکسیدان نیز بیشتر خواهد بود. این آنتی*اکسیدان، ریسک نابینایی و کم*بینایی بر اثر کهولت سن را در افراد مسن موثر کاهش می*دهد.نخود سبز[h=6]
[/h]کوچک اما نیرومند! طبق نتیجه یکی از تحقیقات در ژورنال بین*المللی سرطان مشخص شده که مصرف مقداری از نخود سبز به همراه دیگر حبوبات، ریسک سرطان معده را کاهش می*دهد.کلم پیچ[h=6]
[/h]این گیاه سبز با برگ*های مجعد، سرشار از ویتامین سی است. آنتی اکسیدان آن با کم کردن سطح LDL یا کلسترول بد، منجر به کاهش ریسک بیماریهای قلبی می*شود.فلفل قرمز[h=6]
[/h]یک فلفل متوسط، فقط ۳۲ کالری دارد، اما دارای حجم عظیمی از ویتامین سی است که حدود ۱۵۰ درصد از ارزش روزانه توصیه شده را تامین کرده و از گرفتگی شراین که از عوامل اصلی بروز بیماری*های قلبی است، جلوگیری می*کند.اسفناج[h=6]
[/h]اسفناج با کاروتنوئیدها ساخته شده؛ آنتی*اکسیدان*هایی که به سلامت چشم*ها کمک می*کند و از بروز دژنراسیون ماکولار که باعث نابینایی در افراد مسن می*شود، جلوگیری می*کند. پختن سبزیجات کمک می کند لوتئین (کاروتنوئید) بهتر توسط بدن جذب شود.
ماکولار نقطه*ای زردرنگ در شبکیه چشم است که بیشتری حساسیت به نور را در شبکیه دارد و فساد آن از شایع*ترین عوامل کوری در افراد مسن است.جوانه یونجه[h=6] [/h]این نیروگاه کوچک، منبعی غنی از بتاکارتن است. آنتی*اکسیدانی است که شما را در برابر سرطان ریه محافظت می*کند و به ساخت پوست سالم، مو، ناخن*ها، لثه*ها، غدد، استخوان*ها و دندان کمک می*کند. این گیاه همچنین منبع خوبی از ویتامین ای است، که ممکن است از حملات قلبی جلوگیری نماید. مصرف جوانه یونجه همچنین ریسک مرگ در اثر سرطان مثانه را کاهش می*دهد.کلم بروکسل[h=6] [/h]آنتی اکسیدان*های این گیاه به رفع رادیکال*های آزاد سرطانی کمک می*کند و با ۸۰ درصد ویتامین سی روزانه خود در نصف لیوان، به مبارزه با بیماری*های قلبی و آب مروارید می*رود.چغندر[h=6] [/h]شور یا بو داده، این گیاه دارای میزان زیادی از آنتی*اکسیدان هاست که با سرطان مبارزه می*کنند. مانند لتوئین که از چشم*ها محافظت می*کند. برگ*های چغندر را بیرون نریزید. برگ های سبز این گیاه کاملا مغذی هستند و می*توان مانند دیگر گیاهان برگ دار سبز، آن ها را پخته و مصرف کرد.
ماکولار نقطه*ای زردرنگ در شبکیه چشم است که بیشتری حساسیت به نور را در شبکیه دارد و فساد آن از شایع*ترین عوامل کوری در افراد مسن است.جوانه یونجه[h=6] [/h]این نیروگاه کوچک، منبعی غنی از بتاکارتن است. آنتی*اکسیدانی است که شما را در برابر سرطان ریه محافظت می*کند و به ساخت پوست سالم، مو، ناخن*ها، لثه*ها، غدد، استخوان*ها و دندان کمک می*کند. این گیاه همچنین منبع خوبی از ویتامین ای است، که ممکن است از حملات قلبی جلوگیری نماید. مصرف جوانه یونجه همچنین ریسک مرگ در اثر سرطان مثانه را کاهش می*دهد.کلم بروکسل[h=6] [/h]آنتی اکسیدان*های این گیاه به رفع رادیکال*های آزاد سرطانی کمک می*کند و با ۸۰ درصد ویتامین سی روزانه خود در نصف لیوان، به مبارزه با بیماری*های قلبی و آب مروارید می*رود.چغندر[h=6] [/h]شور یا بو داده، این گیاه دارای میزان زیادی از آنتی*اکسیدان هاست که با سرطان مبارزه می*کنند. مانند لتوئین که از چشم*ها محافظت می*کند. برگ*های چغندر را بیرون نریزید. برگ های سبز این گیاه کاملا مغذی هستند و می*توان مانند دیگر گیاهان برگ دار سبز، آن ها را پخته و مصرف کرد.