sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شوید خرد شده و خشک شده یک سوم پیمانه
نخود یک دوم پیمانه( برای جلوگیری از نفخ، بهتر است نخود را یک شبانه روز در آب خیس کنید)
گشنیز خرد شده 2 پیمانه
برگ اسفناج یک دسته
جعفری خرد شده یک پیمانه
دوغ 6 پیمانه بزرگ
یک قاشق غذاخوری آرد سفید
برنج یک سوم پیمانه
نمک به میزان لازم
سیر دو حبه طرز تهیه آش دوغ:
در قابلمهای، تخم مرغ ، دوغ و آب را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
آرد سفید را به موارد اضافه کنید و با همزن به صورتی که یک مواد کرمی حاصل شود خوب هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دوغ به جوش بیاید سپس سبزیجات خرد شده اعم از شوید و گشنیز و جعفری و اسفناج را به آن بیفزایید.
پس از اینکه سبزیجات پخته شد، برنج و نخود را اضافه کنید و بگذارید حدود نیم ساعت آش بجوشد. میتوانید برای سرو کردن روی آش دوغ خود نعنای داغ برای تزئین کردن و خوشبو شدن بیفزایید. چاشنی اصلی این آش آذری، سیر خرد شده است و شما میتوانید در صورت علاقه آن را با سیر میل کنید.