Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آش دوغ اردبیلی بپزید!

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı آش دوغ اردبیلی بپزید!
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مدآنلاین: اگر تاکنون به اردبیل و ارومیه سفر کرده‌اید، بدون شک آش دوغ مخصوص آذری زبان‌ها را نوش جان کرده‌اید. دوغ از جمله لبنیات پر کالری و مفید برای بدن شماست. مد آنلاین قصد دارد طرز تهیه آش دوغ را که از معروف‌ترین غذاهای اردبیل و مخصوصا سرعین است به شما آموزش دهد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شوید خرد شده و خشک شده یک سوم پیمانه
نخود یک دوم پیمانه( برای جلوگیری از نفخ، بهتر است نخود را یک شبانه روز در آب خیس کنید)
گشنیز خرد شده 2 پیمانه
برگ اسفناج یک دسته
جعفری خرد شده یک پیمانه
دوغ 6 پیمانه بزرگ
یک قاشق غذاخوری آرد سفید
برنج یک سوم پیمانه
نمک به میزان لازم
سیر دو حبه
طرز تهیه آش دوغ:
سبزیجات را خرد کرده و در ظرفی پر از آب به مدت 5 دقیقه بگذارید خیس بخورند. سپس آنها را در آبکش بریزید تا کمی خشک شوند.
در قابلمه‌ای، تخم مرغ ، دوغ و آب را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
آرد سفید را به موارد اضافه کنید و با همزن به صورتی که یک مواد کرمی حاصل شود خوب هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دوغ به جوش بیاید سپس سبزیجات خرد شده اعم از شوید و گشنیز و جعفری و اسفناج را به آن بیفزایید.
اگر لازم است می‌توانید کمی آب جوش برای رقیق‌تر شدن دوغ به آن اضافه کنید.
پس از اینکه سبزیجات پخته شد، برنج و نخود را اضافه کنید و بگذارید حدود نیم ساعت آش بجوشد. می‌توانید برای سرو کردن روی آش دوغ خود نعنای داغ برای تزئین کردن و خوشبو شدن بیفزایید. چاشنی اصلی این آش آذری، سیر خرد شده است و شما می‌توانید در صورت علاقه آن را با سیر میل کنید.
 
بالا پایین