Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آش آلو

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı آش آلو
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[FONT=yekan !important]

[FONT=yekan !important]آبگوشت و آش[/FONT]​
[FONT=yekan !important][h=2]مواد لازم:[/h][h=3]پیاز خرد شده:[/h]یک عدد
[h=3]کره:[/h]۲ قاشق غذاخوری
[h=3]آب:[/h]۱۶ پیمانه
[h=3]برنج:[/h]یک پیمانه
[h=3]زردچوبه:[/h]یک قاشق غذاخوری
[h=3]نمک و فلفل:[/h]به میزان کافی
[h=3]لپه:[/h]نصف پیمانه
[h=3]پیازچه:[/h]۲ یا ۳ عدد
[h=3]جعفری خرد شده:[/h]یک پیمانه
[h=3]اسفناج یا برگ چغندر:[/h]نیم کیلوگرم
[h=3]آلو بدون هسته:[/h]۱۰ تا ۱۵ عدد
[h=3]نعناع داغ:[/h]به میزان کافی

[h=2]طرز تهیه:[/h]پیاز را همراه با کمی کره تفت دهید. آب برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، لپه، پیازچه، جعفری و اسفناج را به پیاز اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد. پس از نیم ساعت آلو و شکر را اضافه کنید و بگذارید پخت ادامه پیدا کند تا آش جا بیفتد.
قبل از سرو غذا می توانید آن را با نعناع داغ تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید پس از ۳۰ دقیقه اول پخت،کوفته قلقلی تهیه شده با گوشت چرخ شده را به مواد نیز اضافه کنید.

[h=2]ارزش غذایی هر ۷ عدد آلو:[/h][h=3]کالری:[/h]۱۰۰
[h=3]کربوهیدرات کلی:[/h]۲۴ گرم
[h=3]پروتئین:[/h]یک گرم
[/FONT]
[/FONT]

آش ،انواع آش ، حلیم ، انواع حلیم
 
بالا پایین