Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کیک کیوی؛ کیک ویتامین «ث»

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı کیک کیوی؛ کیک ویتامین «ث»
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



اگر چه این دسر میوه‌ای نام کیک گرفته است ولی برخلاف انتظار، خمیری اسفنجی و پوک ندارد. خمیر این کیک بیشتر به تارت شباهت دارد که همراه با کیوی طعم‌دار شده است؛ در ضمن ویژگی مهم دیگر این کیک این است که در آن به جای خامه (مانند کیک‌های تازه) از سفیده تخم‌مرغ استفاده شده است.مواد لازم۳۰۰ گرم آرد گندم۲۰۰ گرم کره (خرد شود)۷۰ گرم پودر قندنوک ق چ نمک۴ /۱ ق چ پوست رنده شده لیموترش۴ عدد سفیده تخم‌مرغ۱۰۰ گرم پودر قند۸۰۰ گرم کیوی۲۰۰ گرم فندق خرد شدهپودر قند مقداری برای تزیینبرگ نعنای تازه چند عددطرز تهیه:۱. کاسه بزرگی آماده کنید و آرد، کره، پودر قند، نمک و پوست رنده شده لیموترش را در آن بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. سپس خمیر را به صورت گلوله بزرگی درآورید و کیسه فریزر یا پلاستیک سلفونی روی آن بکشید و در گوشه‌ای از آشپزخانه به مدت یک ساعت قرار دهید تا استراحت کند. در این فاصله، فر اجاق گاز را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۳۹۰ درجه فارنهایت یا شماره ۶) روشن کنید.۲. پوست کیوی‌ها را بکنید و آنها را به صورت حلقه‌حلقه برش بزنید. سطح سینی فر را با کاغذ روغنی شیرینی‌پزی بپوشانید و خمیر را بعد از پهن کردن روی سطح پیشخوان یا یک سینی بزرگی که به آرد آغشته شده است، به سینی فر انتقال دهید. پس از آن، برش‌های کیوی را روی خمیر بچینید و سینی فر را ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپرد.۳. در این فاصله،‌ سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه کوچکی بریزید و با دستگاه همزن آن قدر بزنید تا پف کند، سپس پودر قند را کم‌کم به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید. حالا کیک را از فر بیرون آورید و با برس مخصوص شیرینی‌پزی، سفیده را روی سطح کیوی‌ها بریزید و پخش کنید.۴. پس از آن، فندق‌ها را روی لایه سفیده تخم‌مرغ بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید؛ فقط این بار درجه فر باید روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۵ درجه فارنهایت یا شماره۴) تنظیم شود.در پایان، پودر قند را روی سطح کیک بپاشید و پس از تزیین با نعنا و برش آن به ۲۴ تکه مربع شکل، پذیرایی کنید.
 
بالا پایین