sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
اگر چه این دسر میوهای نام کیک گرفته است ولی برخلاف انتظار، خمیری اسفنجی و پوک ندارد. خمیر این کیک بیشتر به تارت شباهت دارد که همراه با کیوی طعمدار شده است؛ در ضمن ویژگی مهم دیگر این کیک این است که در آن به جای خامه (مانند کیکهای تازه) از سفیده تخممرغ استفاده شده است.مواد لازم۳۰۰ گرم آرد گندم۲۰۰ گرم کره (خرد شود)۷۰ گرم پودر قندنوک ق چ نمک۴ /۱ ق چ پوست رنده شده لیموترش۴ عدد سفیده تخممرغ۱۰۰ گرم پودر قند۸۰۰ گرم کیوی۲۰۰ گرم فندق خرد شدهپودر قند مقداری برای تزیینبرگ نعنای تازه چند عددطرز تهیه:۱. کاسه بزرگی آماده کنید و آرد، کره، پودر قند، نمک و پوست رنده شده لیموترش را در آن بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود. سپس خمیر را به صورت گلوله بزرگی درآورید و کیسه فریزر یا پلاستیک سلفونی روی آن بکشید و در گوشهای از آشپزخانه به مدت یک ساعت قرار دهید تا استراحت کند. در این فاصله، فر اجاق گاز را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۹۰ درجه فارنهایت یا شماره ۶) روشن کنید.۲. پوست کیویها را بکنید و آنها را به صورت حلقهحلقه برش بزنید. سطح سینی فر را با کاغذ روغنی شیرینیپزی بپوشانید و خمیر را بعد از پهن کردن روی سطح پیشخوان یا یک سینی بزرگی که به آرد آغشته شده است، به سینی فر انتقال دهید. پس از آن، برشهای کیوی را روی خمیر بچینید و سینی فر را ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپرد.۳. در این فاصله، سفیدههای تخممرغ را در کاسه کوچکی بریزید و با دستگاه همزن آن قدر بزنید تا پف کند، سپس پودر قند را کمکم به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید. حالا کیک را از فر بیرون آورید و با برس مخصوص شیرینیپزی، سفیده را روی سطح کیویها بریزید و پخش کنید.۴. پس از آن، فندقها را روی لایه سفیده تخممرغ بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید؛ فقط این بار درجه فر باید روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۵ درجه فارنهایت یا شماره۴) تنظیم شود.در پایان، پودر قند را روی سطح کیک بپاشید و پس از تزیین با نعنا و برش آن به ۲۴ تکه مربع شکل، پذیرایی کنید.