Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

با قهر کودکان چگونه برخورد کنیم؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı مباحث متفرقه روانشناسی
Konu Başlığı با قهر کودکان چگونه برخورد کنیم؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

یک پسر ۴ ساله دارم که به بهانه های مختلف گریه می کند و هر چی می خواهد با کوچکترین مخالفت ما قهر می کند و شروع به گریه کردن و داد و بیداد کردن می کند. به نظر شما راه حل چیه؟
پاسخ: کودک شما به مرور زمان آموخته که برای رسیدن به خواسته هایش بهترین راه گریه نمودن هست. شما زمانی که به درخواست کودکتان جواب منفی می دهید و بعد تحت تاثیر گریه اش تغییر رویه داده و درخواستش را اجابت می کنید، در حقیقت به کودکتان این پیام را منتقل نموده اید که برای رسیدن به خواسته هایت بهترین کار گریه و قهر هست.
برای حل مشکل فوق بایست اولا محدودیت و امر و نهی را به حداقل برسانید تا با محدود نمودن فرزندتان، حس تحت فشار بودن در او ایجاد نشود. قاعدتا در خانه ای که فرزند خردسال هست بایست شرایطی محیطی به گونه ای باشد که کمترین محدودیت ایجاد شود. سپس بررسی کنید اگر جوابتان نسبت به خواسته اش منفی است تحت تاثیر گریه و قهرش قرار نگیرید و با چهره ای آرام و بدون توجه سبب خاموش سازی اینگونه رفتارها در او شوید، پدر گرامی تنبیه و یا عصبانیت شما در این مقطع جواب عکس می دهد، در اینگونه مواقع بی توجهی با چهره کاملا آرام لازم هست.
سپس کودک به مرور می آموزد که برای رسیدن به خواسته اش بایست تغییر روش دهد و قطعا توجه مثبت به رفتار درست یک تشویق هست و باعث تداوم همان شیوه میشود. مثلا موقعی که بدون گریه درخواستش را گفت به او توجه کنید و با توضیح در حد سنش کمک کنید تا با این محدودیت کنار بیاید و یا طبق شروط نیازش را برآورده نمایید.
 
بالا پایین