*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم :
طرز تهیه :ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می*کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می*کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می*کنیم . حالا می*توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می*کنیم و مخلوط را در روغن و آب می*گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می*کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می*چنیم .
گوشت راسته کبابی | نیم کیلو |
پیاز درشت | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
چوچاق (شیشاق) | 1 قاشق غذا سوپ خوری |
رب انار ترش | 1 قاشق غذا خوری |
گردوی چرخ شده | 100 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن یا کره | نصف قاشق غذا خوری |
آب | نصف پیمانه پلو پزی |
طرز تهیه :ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می*کوبیم تا کاملا'' نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می*کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می*کنیم . حالا می*توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می*کنیم و مخلوط را در روغن و آب می*گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می*کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می*چنیم .