Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه توپک های شکلاتی بادامی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه توپک های شکلاتی بادامی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



با این دستور می توانید شکلات هایی با بادام تهیه کنید.می توانید آنرا در یک عصرانه بهاری با چای سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
آسان
۶ نفر
یک ساعت



مواد لازم:

پنیر خامه ایی خرد شده ۱۲۵ گرم
شکلات فندغی یا نوتلا ۳۳۰ گرم
کیک خرد شده ۳۵۰ گرم
خلال بادام تست شده ۶۰ گرم
مروارید خوراکی نقره ایی به میزان لازم
شیرین گندمک ۱۵ گرم
طرز تهیه:

کف یک سینی پخت را با فویل بپوشانید.
پنیر خامه ایی و نوتلا را در یک کاسه با هم بزنید تا نرم شود.
تکه های کیک و بادام را با آن مخلوط کنید.
در یخچال خنک کنید تا بتوانید به آن فرم دهید.
توپک های کوچکی از آن بسازید و روی سینی پخت قرار دهید.
در یک قابلمه ، شکلات و شیرین گندمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ترکیب شکلات را با قاشق روی توپک ها بریزید تا آنها را بپوشاند.
تعدادی از توپک ها را درخلال بادام و تعدادی دیگر را در مروارید خوراکی بغلتانید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال خنک کنید. سپس در ظرف مناسب قرار دهید و میل کنید.
 
بالا پایین