sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
با این دستور می توانید شکلات هایی با بادام تهیه کنید.می توانید آنرا در یک عصرانه بهاری با چای سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
آسان
۶ نفر
یک ساعت
مواد لازم:
پنیر خامه ایی خرد شده ۱۲۵ گرم
شکلات فندغی یا نوتلا ۳۳۰ گرم
کیک خرد شده ۳۵۰ گرم
خلال بادام تست شده ۶۰ گرم
مروارید خوراکی نقره ایی به میزان لازم
شیرین گندمک ۱۵ گرم
طرز تهیه:
کف یک سینی پخت را با فویل بپوشانید.
پنیر خامه ایی و نوتلا را در یک کاسه با هم بزنید تا نرم شود.
تکه های کیک و بادام را با آن مخلوط کنید.
در یخچال خنک کنید تا بتوانید به آن فرم دهید.
توپک های کوچکی از آن بسازید و روی سینی پخت قرار دهید.
در یک قابلمه ، شکلات و شیرین گندمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ترکیب شکلات را با قاشق روی توپک ها بریزید تا آنها را بپوشاند.
تعدادی از توپک ها را درخلال بادام و تعدادی دیگر را در مروارید خوراکی بغلتانید و برای ۱۵ دقیقه در یخچال خنک کنید. سپس در ظرف مناسب قرار دهید و میل کنید.