Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات

نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. توی این پست یکی از راه های ساده استفاده از این نان ها ( تهیه اسنک ) رو ببینین.
نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین!
(قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)

با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.

نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین.
سوسیس یا کالباس (البته خونگی) ، قارچ، گوجه فرنگی،کنسرو ماهی و یا …
کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)!
کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.
می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین.
قالب رو توی فر با حرارت ۱۸۰ درجه بذارین و ۱۰ دقیقه بهش زمان بدین.

 
بالا پایین