Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خوراک مخصوص مرغ

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ساير خوراكي ها
Konu Başlığı خوراک مخصوص مرغ
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




براي مشاهده ميزان مواد لازم و طرز تهيه اين غذا ميتوانيد به ادامه مطلب برويد.مواد لازم:
  • نیم کیلو گشنیز و جعفری / 250 گرم از هر کدام
  • پیاز ریز تفت داده شده / دو يا سه قاشق غذاخوري
  • آلو بخارا خیس خورده هسته گرفته / 10 تا 12 عدد
  • زعفران آب کرده / 1 استکان
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
طرز تهیه:سبزی ها را روی حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم.نباید سبزی ها را بسوزونیم ولی نباید کم سرخ کنیم وگرنه عطرشون بلند نمیشه.بعد پیازهای تفت داده شده نمک و فلفل و آلوبخارا را اضافه می کنیم و با یک استکان آب می گذاریم کمی بپزه و مزه هاشون به هم بره.بعدبا زعفرون آب کرده خوب مخلوط می کنیم.مرغ را که قبلا تمیز کرده ،شسته و یک قاشق غ نمک توی دلش پاشیده ایم را با این مایه پر می کنیم.پاهای مرغ رابا نخ به هم می بندیم.مرغ را در نایلونهای مخصوص مرغ می گذاریم.دو سه تا سوراخ روی کاغذ ها با نوک کارد ایجاد می کنیم .در حرارت 170 در جه سانتی گراد،طبقه وسط فر به مدت یک ونیم الی دو ساعت می گذاریم بپزه.وقتی رویش خوب عقیق سرخ شد و حدود 1 استکان آب داشت .مرغ حاضره.گاهی کنار این مرغ من پیازهای ریز و هویج خرد شده هم می ریزم که با آبی که مرغ پس میده پخته میشه و دورچین خوبیه.
برای خوراک مرغ ته یه ظرف پیرکس دو تا پیاز متوسط و
سیب زمینی متوسط رو چهار قاچ کرده می چینیم.اگر سیب زمینی بیشتر بریزیم آ ب ها رو به خودش می کشه و خوب نمی شه .مایه سبزی و آلو و ... رو روی پیاز و سیب زمینیها ریخته صاف می کنیم. رونهای مرغ رو روی اونها می چینیم .یک لیوان الی یک لیوان و نیم آب رویش می ریزیم و روی ظرف رو با آلمینیوم می پوشونیم.اینهم حدود یک ساعت و نیم تو حرارت 170 درجه سانتی گراد پخت لازم داره ولی بسته به بزرگی ظرفتون و میزان آبی که ریختین بهش سر بزنین که نسوزه.بار اول که پختین زمانش دستتون می یاد.
می دونم اگه بخواین بار اول امتحان کنین خوراک رو امتحان می کنین ولی مدل شکم پر چون تو نایلونهای مخصوص با آب خودش می پزه خیلی خوشرنگترو
خوشمزه تره.این نایلونها ایرانیش اسمش تنورک و یه نوعش هم بریانک هستش و خارجیهاش هم اسمهای مختلف داره.
 
بالا پایین