sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
براي مشاهده ميزان مواد لازم و طرز تهيه اين غذا ميتوانيد به ادامه مطلب برويد.مواد لازم:
- نیم کیلو گشنیز و جعفری / 250 گرم از هر کدام
- پیاز ریز تفت داده شده / دو يا سه قاشق غذاخوري
- آلو بخارا خیس خورده هسته گرفته / 10 تا 12 عدد
- زعفران آب کرده / 1 استکان
- نمک و فلفل / به میزان لازم
برای خوراک مرغ ته یه ظرف پیرکس دو تا پیاز متوسط و سیب زمینی متوسط رو چهار قاچ کرده می چینیم.اگر سیب زمینی بیشتر بریزیم آ ب ها رو به خودش می کشه و خوب نمی شه .مایه سبزی و آلو و ... رو روی پیاز و سیب زمینیها ریخته صاف می کنیم. رونهای مرغ رو روی اونها می چینیم .یک لیوان الی یک لیوان و نیم آب رویش می ریزیم و روی ظرف رو با آلمینیوم می پوشونیم.اینهم حدود یک ساعت و نیم تو حرارت 170 درجه سانتی گراد پخت لازم داره ولی بسته به بزرگی ظرفتون و میزان آبی که ریختین بهش سر بزنین که نسوزه.بار اول که پختین زمانش دستتون می یاد.
می دونم اگه بخواین بار اول امتحان کنین خوراک رو امتحان می کنین ولی مدل شکم پر چون تو نایلونهای مخصوص با آب خودش می پزه خیلی خوشرنگترو خوشمزه تره.این نایلونها ایرانیش اسمش تنورک و یه نوعش هم بریانک هستش و خارجیهاش هم اسمهای مختلف داره.