Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه سوپ نخود و مرغ

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı طرز تهیه سوپ نخود و مرغ
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

در نهایت برای سرو، روی سوپ نخود و مرغ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید

مواد لازم برای سوپ مرغ و نخود :
* ران مرغ بدون پوست و استخوان ۶۰۰ گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده۱ عدد
ساقه کرفس خرد شده۱ عدد
سیر۴ حبه
زنجبیل تازه رنده شده۱ قاشق چایخوری
برگ بو۲ عدد
عصاره مرغ۶ فنجان
خلال پوست لیموترشیک عدد
عصاره لیموترش۲ قاشق غذاخوری
برنج باسماتییک سوم فنجان
نخود پخته۴۵۰ گرم
جعفری یا گشنیزبرای تزیین


* ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد شود)

طرز تهیه سوپ مرغ و نخود:
نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.
تکه های مرغ را با روغن زیتون کامل سرخ کنید

روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.

پیاز و کرفس را داخل قابلمه تفت بدهید، سپس سیر و زنجبیل را هم اضافه کنید

پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.

برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید

برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید

برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.

 
بالا پایین