!!!OMID!!!
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Jul 25, 2015
- ارسالیها
- 2,090
- پسندها
- 526
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- کرمانشاه
- تخصص
- مهندس عمران
اعتبار :
مواد لازم :
عدس : 1/3 پیمانه
آب : 2 پیمانه
بلغور : 1/3 پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده : 1 عدد متوسط
زیره سبز : 1/2 قاشق چایخوری
جعفری خردشده : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
موسیر و آبلیمو : به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. شعله آن را کم کنید، نمک بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود. حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به آن نمک بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب کم است می توانید اضافه کنید. با هم مخلوط کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم کم شود. در همین حین روغن را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و کمی تفت دهید.وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.همه مواد را درون یک کاسه بریزید. دستان خود را کمی خیس کنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می چسبد کمی دست خود را خیس کنید و اگر مواد به نظرتان خشک شده کمی آب به آن اضافه کنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در نهایت مواد را به صورت کوفته به اندازه های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری تزیین کنید.
[h=4][/h]