sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
طرز تهیه ی شیرینی شطرنجی
مواد لازم جهت درست کردن شیرینی شطرنجی:
کره | یک پیمانه (۱۶۰ گرم) |
پودر قند | یک پیمانه (۱۱۵ گرم) |
وانیل شکری | ۱/۴قاشق چایخوری |
آرد | سه پیمانه(۳۱۵ گرم) |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱/۴پیمانه (۱۵ گرم) |
طرز تهیه شیرینی شطرنجی:
کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی می*زنیم تا لطیف شود. آرد و نمک را الک کرده و به تدریج به آن اضافه نموده و خوب ورز می*دهیم تا خمیر یک دست شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط نموده و استراحت می*دهیم. طرزتهیه شیرینی شطرنجی دو رنگ را به دو صورت مختلف می باشد. طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش اول۱- برای خمیر مارپیچی، مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد ۱۰×۱۰ باز نموده، خمیر شکلاتی را نیز با همین ابعاد باز کرده و روی خمیر وانیلی قرار داده و رول می*کنیم و درون یخچال کمی استراحت می*دهیم. خمیر را با چاقو به ضخامت نیم سانتی*متر برش داده و با فاصله مناسب در سینی فر می*چینیم. طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش دوم
۲- خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی*متر روی سطح صافی باز کرده، روی آن را به وسیله قلم مو مرطوب می*کنیم. خمیر وانیلی را نیز به قطر سه سانتی*متر لوله کرده، روی آن قرار می*دهیم، خمیر را لوله کرده و روی آن را پوشانده و مدتی در یخچال استراحت می**دهیم. سپس آن را بیرون آورده و به صورت باریکه*های نیم سانتی*متری برش داده و در سینی فر می*چینیم و در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی*گراد(۲۵۰ درجه فارنهایت) گرم کرده*ایم، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می**دهیم تا بپزد. سپس شیرینی را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه برروی پنجره فلزی منتقل نموده و پس از این*که سرد شد، در ظرف مورد نظر می*چینیم. منبع : sooran.com