Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ی شیرینی شطرنجی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه ی شیرینی شطرنجی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



طرز تهیه ی شیرینی شطرنجی
مواد لازم جهت درست کردن شیرینی شطرنجی:
کره یک پیمانه (۱۶۰ گرم)
پودر قند یک پیمانه (۱۱۵ گرم)
وانیل شکری ۱/۴قاشق چایخوری
آرد سه پیمانه(۳۱۵ گرم)
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱/۴پیمانه (۱۵ گرم)

طرز تهیه شیرینی شطرنجی:
کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی می*زنیم تا لطیف شود. آرد و نمک را الک کرده و به تدریج به آن اضافه نموده و خوب ورز می*دهیم تا خمیر یک دست شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط نموده و استراحت می*دهیم. طرزتهیه شیرینی شطرنجی دو رنگ را به دو صورت مختلف می باشد.
طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش اول۱- برای خمیر مارپیچی، مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد ۱۰×۱۰ باز نموده، خمیر شکلاتی را نیز با همین ابعاد باز کرده و روی خمیر وانیلی قرار داده و رول می*کنیم و درون یخچال کمی استراحت می*دهیم. خمیر را با چاقو به ضخامت نیم سانتی*متر برش داده و با فاصله مناسب در سینی فر می*چینیم. طرز تهیه شیرینی شطرنجی:روش دوم
۲- خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی*متر روی سطح صافی باز کرده، روی آن را به وسیله قلم مو مرطوب می*کنیم. خمیر وانیلی را نیز به قطر سه سانتی*متر لوله کرده، روی آن قرار می*دهیم، خمیر را لوله کرده و روی آن را پوشانده و مدتی در یخچال استراحت می**دهیم. سپس آن را بیرون آورده و به صورت باریکه*های نیم سانتی*متری برش داده و در سینی فر می*چینیم و در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی*گراد(۲۵۰ درجه فارنهایت) گرم کرده*ایم، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می**دهیم تا بپزد. سپس شیرینی را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه برروی پنجره فلزی منتقل نموده و پس از این*که سرد شد، در ظرف مورد نظر می*چینیم.
منبع : sooran.com
 
بالا پایین