sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
بوی بد دهن بعد از خوردن پیاز.این دلیلی است که خیلی ها از خوردن آن صرف نظر می کنند چون از معجزه ی این ماده آشنایی ندارند.پیاز یک ماده از خانواده آلیوم هست که سرشار از گوگرد هست و این دلیل اصلی تندی ان است.
به گزارش آکاایران:
طبق شواهد بدست امده وجود گوگرد در پیاز از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند و باعث ضد انعقاد شدن ان می شود.که اعث جلوگیری از تجمع ناخواسته سلول های پلاکت خون می شود.همچنین وجود گوگرد سطوح خونی کلسترول و تری گلیسرید را کاهش میدهد.که باعث بهتر شدن غشای سلولی خون است اپر بخوایهم از همه فاکتور بگیریم پیاز برای قلب انسان بسیار مفید هست و خطر سکته ی قلبی به صفر می رسد.
پیاز استحکام استخوان های شما را تضمین می کند این امر مخصوصا برای زنانی که در سنین یائسگی و در حال از دست دادن تراکم استخوان هستند بسیار قابل مفید در نظر پرفته می شود.پس سعی کنید روزانه حتما یک پیاز را مصرف کیند چون گوگرد باعث مستحکم کردن سیستم استخوان بندی بدن هست که این امر در پیر شدن استخواان ها بسیار قابل اهمیت هست.
اگر بخواهیم فواید پیاز را به صورت تجمیع بیان کنیم خواهیم داشت :
۱- کاهش قند خون
۲- کاهش کلسترول خون بالا
۳- کاهش فشار خون بالا
۴- کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها
۵- کاهش التهاب
توجه داشته باشید اگر بوی بد دهان شما را اذیت می کند می تواند ابتدا پیاز را در آب مقداری بجوشید و بعد ان را مصرف کنید در ضمن آنآب جوشیده شده چون مقدار زیادی از مواد و املاح پیاز در آن است را هم میتوانید به عنوان نوشیدنی معذی مصرف کنید.
فواید خوردن پیاز خام در هنگام غذا -آکاخواص پیاز,سکته قلبی,پیاز,کلسترول خون,گوگرد
آکاایران: فواید خوردن پیاز خام در هنگام غذا به گزارش آکاایران:
طبق شواهد بدست امده وجود گوگرد در پیاز از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند و باعث ضد انعقاد شدن ان می شود.که اعث جلوگیری از تجمع ناخواسته سلول های پلاکت خون می شود.همچنین وجود گوگرد سطوح خونی کلسترول و تری گلیسرید را کاهش میدهد.که باعث بهتر شدن غشای سلولی خون است اپر بخوایهم از همه فاکتور بگیریم پیاز برای قلب انسان بسیار مفید هست و خطر سکته ی قلبی به صفر می رسد.
پیاز استحکام استخوان های شما را تضمین می کند این امر مخصوصا برای زنانی که در سنین یائسگی و در حال از دست دادن تراکم استخوان هستند بسیار قابل مفید در نظر پرفته می شود.پس سعی کنید روزانه حتما یک پیاز را مصرف کیند چون گوگرد باعث مستحکم کردن سیستم استخوان بندی بدن هست که این امر در پیر شدن استخواان ها بسیار قابل اهمیت هست.
اگر بخواهیم فواید پیاز را به صورت تجمیع بیان کنیم خواهیم داشت :
۱- کاهش قند خون
۲- کاهش کلسترول خون بالا
۳- کاهش فشار خون بالا
۴- کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها
۵- کاهش التهاب
توجه داشته باشید اگر بوی بد دهان شما را اذیت می کند می تواند ابتدا پیاز را در آب مقداری بجوشید و بعد ان را مصرف کنید در ضمن آنآب جوشیده شده چون مقدار زیادی از مواد و املاح پیاز در آن است را هم میتوانید به عنوان نوشیدنی معذی مصرف کنید.