Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد.
عصاره ماهی
▪ مواد لازم:
۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان
۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده
۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
۱عدد تره فرنگی حلقه شده
۶ دانه فلفل سیاه
۱عدد برگ بو
۱عدد لیموترش
۲ لیتر آب
نمک به مقدار لازم
▪ طرز تهیه:
ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.
استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.
مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).
آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست می‌آید.
 
بالا پایین