Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک محلی


برای این پست آموزش طرز تهیه آبگوشت کشک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.
مواد اولیه آبگوشت کشک محلی :

گوشت گوسفند : نیم کیلو
نخود : نصف لیوان
پیاز بزرگ : 2 عدد
سیب‌زمینی متوسط : 3 عدد
کشک ساییده : 250 گرم
آب : یک و نیم لیتر
نعنا داغ : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
گل زرد : جهت تزیین


طرز تهیه آبگوشت کشک :

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)
• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.
• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.
 
بالا پایین