Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı سرخ کردن شلغم، بهترین راه خوردن آن
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

برترین ها: شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.

در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.
مواد لازم:· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده· نیم فنجان آرد· 2 عدد تخم مرغ· 1 فنجان آرد سوخاری یا خرده نان· پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی (مانند آویشن یا ریحان خشک) برای طعم دهی



1. شلغم را پوست بکنید و خلال خلال کنید.2. فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.


3. آرد را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها و آرد سوخاری و ادویه دلخواهتان (پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی) را در کاسه ای دیگر بریزید.4. روی ظرف فر یک کاغذ روغنی بگذارید و آن را چرب کنید.


5. هر خلال را ابتدا در آرد بزنید، سپس داخل تخم مرغ بزنید و بگذارید روی کاغذ روغنی که مواد اضافه آن گرفته شود. سپس داخل آرد سوخاری بزنید.


6. سپس همه خلال ها را روی ظرف فر گذاشته و 30 دقیقه در فر بپزید تا خرده نان ها یا آرد سوخاری آن طلایی شود. یکبار هم می تواند خلال ها را زیر و رو کنید تا همه جای آنها حرارت ببیند.


7. سپس از فر درآورید و به آن پاپریکا یا ادویه دلخواه زده و با سس محبوبتان میل کنید.
 
بالا پایین