sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
برترین ها: شاید شلغم به خودی خود خوشمزه و خوش قیافه به نظر نرسد، ولی اگر پوست آن را بکنید و آن را مزه دار کنید، بهتر می شود. یکی از بهترین راه های پخت این گیاه ریشه ای، آغشتن آن به روغن زیتون و نمک و فلفل و کباب کردن آن است.
در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.
مواد لازم:· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده· نیم فنجان آرد· 2 عدد تخم مرغ· 1 فنجان آرد سوخاری یا خرده نان· پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی (مانند آویشن یا ریحان خشک) برای طعم دهی
1. شلغم را پوست بکنید و خلال خلال کنید.2. فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
3. آرد را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها و آرد سوخاری و ادویه دلخواهتان (پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی) را در کاسه ای دیگر بریزید.4. روی ظرف فر یک کاغذ روغنی بگذارید و آن را چرب کنید.
5. هر خلال را ابتدا در آرد بزنید، سپس داخل تخم مرغ بزنید و بگذارید روی کاغذ روغنی که مواد اضافه آن گرفته شود. سپس داخل آرد سوخاری بزنید.
6. سپس همه خلال ها را روی ظرف فر گذاشته و 30 دقیقه در فر بپزید تا خرده نان ها یا آرد سوخاری آن طلایی شود. یکبار هم می تواند خلال ها را زیر و رو کنید تا همه جای آنها حرارت ببیند.
7. سپس از فر درآورید و به آن پاپریکا یا ادویه دلخواه زده و با سس محبوبتان میل کنید.
در اینجا ما یک مدل شلغم سرخ شده را برایتان توضیح می دهیم.
مواد لازم:· 1 عدد شلغم، پوست کنده و خلال شده· نیم فنجان آرد· 2 عدد تخم مرغ· 1 فنجان آرد سوخاری یا خرده نان· پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی (مانند آویشن یا ریحان خشک) برای طعم دهی
1. شلغم را پوست بکنید و خلال خلال کنید.2. فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
3. آرد را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها و آرد سوخاری و ادویه دلخواهتان (پاپریکا، فلفل یا ادویه ایتالیایی) را در کاسه ای دیگر بریزید.4. روی ظرف فر یک کاغذ روغنی بگذارید و آن را چرب کنید.
5. هر خلال را ابتدا در آرد بزنید، سپس داخل تخم مرغ بزنید و بگذارید روی کاغذ روغنی که مواد اضافه آن گرفته شود. سپس داخل آرد سوخاری بزنید.
6. سپس همه خلال ها را روی ظرف فر گذاشته و 30 دقیقه در فر بپزید تا خرده نان ها یا آرد سوخاری آن طلایی شود. یکبار هم می تواند خلال ها را زیر و رو کنید تا همه جای آنها حرارت ببیند.
7. سپس از فر درآورید و به آن پاپریکا یا ادویه دلخواه زده و با سس محبوبتان میل کنید.