sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2][/h]
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
[h=2]••• روش اول •••[/h][h=3]مـواد لازم برای بادمجان شکم پر 4 نفر:[/h] بادمجان : 6 عدد
گوشت چرخکرده : 300 گرم
برنج : 3/1 لیوان
روغن کانولا : 2 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده : 1 لیوان
گوجهفرنگی : 2 لیوان
لیموترش : 1 عدد
جعفری خردشده : 1 لیوان
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
[h=3]طـرز تـهـیـه بادمجان شکم پر :[/h]
برای شروع، بادمجانها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.در تابهای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجهفرنگیهای خردشده و جعفری را اضافه کنید.
برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.حالا بادمجانها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید. علاوه بر بادمجانها یک لیوان آب و آبلیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.
[h=2]••• روش دوم •••[/h][h=3]مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز قارنی یاریخ[/h]بادمجان قایقی شکل : 6 عدد
سیر : 10 حبه متوسط
پیاز ریزشده : یک عدد
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
گوجه فرنگی سفت : 2 عدد
جعفری ساطوری : 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع : به میزان کافی
[h=3]
[/h][h=3]طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز قارنی یاریخ[/h]ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم (مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم) بعداون هارو2 ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
سیر هارو خلا ل می کنیم و یه تفت کوچولوتو روغن مایع میدیم توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه (جلوه سیر تو این غذا مثل خلال بادام میشه)، پوست گوجه فرنگیها رو می کنیم، مغزشون رو خالی می کنیم و گوشت اونهارو ریز خرد می کنیم، تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم
بعد گوشت رو بهش اضافه می کنیم بعد ازکمی تفت دادن، رب، مغزگوجه فرنگیهاو نصف لیوان آب رواضافه می کنیم و در ظرف رو می گذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست
و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیادتر ازبقیه غذاهاست بعد ازرو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم
از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اونهارو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه 20 دقیقه ای میذاریم تا غذا جابیفته و بعد سروش می کنیم البته من این مرحله جاافتادگی رو یه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب در اومد.