Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر خوشمزه با دو روش متفاوت

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر خوشمزه با دو روش متفاوت
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2][/h]
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
[h=2]••• روش اول •••[/h][h=3]مـواد لازم برای بادمجان شکم‌ پر 4 نفر:[/h]
بادمجان : 6 عدد
گوشت چرخ‌کرده : 300 گرم
برنج : 3/1 لیوان
روغن کانولا : 2 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده : 1 لیوان
گوجه‌فرنگی : 2 لیوان
لیموترش : 1 عدد
جعفری خردشده : 1 لیوان
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

[h=3]طـرز تـهـیـه بادمجان شکم‌ پر :[/h]
برای شروع، بادمجان‌ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.
برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید. علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.
[h=2]••• روش دوم •••[/h]
[h=3]مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز قارنی یاریخ[/h]
بادمجان قایقی شکل : 6 عدد
سیر : 10 حبه متوسط
پیاز ریزشده : یک عدد
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
گوجه فرنگی سفت : 2 عدد
جعفری ساطوری : 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع : به میزان کافی
[h=3] [/h][h=3]طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز قارنی یاریخ[/h]
ابتدا بادمجانهارا راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم (مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم) بعداون هارو2 ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته خشک کرده و درروغن مایع سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
سیر هارو خلا ل می کنیم و یه تفت کوچولوتو روغن مایع میدیم توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه (جلوه سیر تو این غذا مثل خلال بادام میشه)، پوست گوجه فرنگیها رو می کنیم، مغزشون رو خالی می کنیم و گوشت اونهارو ریز خرد می کنیم، تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم
بعد گوشت رو بهش اضافه می کنیم بعد ازکمی تفت دادن، رب، مغزگوجه فرنگیهاو نصف لیوان آب رواضافه می کنیم و در ظرف رو می گذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست
و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیادتر ازبقیه غذاهاست بعد ازرو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم
از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اونهارو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه 20 دقیقه ای میذاریم تا غذا جابیفته و بعد سروش می کنیم البته من این مرحله جاافتادگی رو یه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب در اومد.
 
بالا پایین