sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2]آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری فوق العاده خوشمزه با پنیر[/h][h=3]مواد لازم برای بادمجان سوخاری[/h]
[*=right]بادمجان متوسط ← ۲ عدد
[*=right]پنیر پارمزان رنده شده :⊕: ۳/۴ پیمانه
[*=right]آرد سوخاری :⊕: ۲ پیمانه
[*=right]تخم مرغ :⊕: ۳ عدد
[*=right]آرد سفید :⊕: یک پیمانه
[*=right]نمک :⊕: یک و ۱/۴ قاشق چایخوری
[*=right]جعفری تازه خرد شده :⊕: مقداری ( برای تزیین )
[*=right]روغن :⊕: برای سرخ کردن
[*=right]سس کچاپ یا سس مارینارا :⊕: در صورت تمایل
بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید یک و ۱/۴ قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.
در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده ، با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سفید را در ظرفی بریزید.
حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید. بادمجان ها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید
لقمه های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. بادمجان ها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید وبا سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا سرو کنید.