Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کمه جوش سبزواری

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı کمه جوش سبزواری
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

اگر به غذاهای محلی نقاط مختلف علاقه دارید، این غذای محلی سبزواری را هم حتما امتحان کنید؛ این غذا با سبزی خوردن و نان و خوراک بادمجان بسیار لذیذ است.

مواد اولیه:


  • ماست چکیده و یا کمه (نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است) یک کیلو
  • گوجه‌فرنگی 2 کیلو
  • تره خرد شده 4 یا 5 قاشق غذاخوری
  • نعنا خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 2 عدد
  • پودر گردو 5 یا 6 قاشق غذاخوری
  • کشک 3 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ یک یا 2 عدد
  • کره 50 گرم
  • نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • روغن (حیوانی) به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم



طرز تهیه:

1. ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی می‌کنیم.

2. سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده می‌گذاریم تا آبش کشیده شود.

3. سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت می‌دهیم در این موقع ماست (ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخم‌مرغ را با مخلوط کن، مخلوط می‌کنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن می‌گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.

4. در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو می‌شود تزیین می‌کنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو می‌کنیم.


 
بالا پایین