*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم
ريسوتو يك پيمانه
فيله گوساله 100 گرم
گوجه فرنگي متوسط دو عدد
جعفري 50 گرم
روغن زيتون، نمك و فلفل به ميزان لازم
سس سويا دو قاشق غذاخوري
فلفل سياه و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه
برای دو نفر
ريسوتو را پخته سپس فيله گوساله را با كمي سس سويا، فلفل سياه، پياز و روغن زيتون طعم دار كرده داخل تابه با كمي روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد سپس گوجه فرنگي نگيني شده را داخل تابه كمي حرارت داده، نمك و فلفل زده و برگ جعفري را اضافه كنيد. مطابق عكس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روي برنج ريخته با برگ جعفري تزئين و سرو نماييد.
ريسوتو يك پيمانه
فيله گوساله 100 گرم
گوجه فرنگي متوسط دو عدد
جعفري 50 گرم
روغن زيتون، نمك و فلفل به ميزان لازم
سس سويا دو قاشق غذاخوري
فلفل سياه و روغن به ميزان لازم
برای دو نفر
ريسوتو را پخته سپس فيله گوساله را با كمي سس سويا، فلفل سياه، پياز و روغن زيتون طعم دار كرده داخل تابه با كمي روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد سپس گوجه فرنگي نگيني شده را داخل تابه كمي حرارت داده، نمك و فلفل زده و برگ جعفري را اضافه كنيد. مطابق عكس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روي برنج ريخته با برگ جعفري تزئين و سرو نماييد.