v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
متخصصان تغذیه در دانشگاه آلبرتا تاكید كردند: تخم مرغ خیلی بیشتر از آنچه که ما تصور می*كنیم برای بدن مفید است تا جایی كه می*تواند از بروز سرطان و بیماری*های قلبی جلوگیری كند.مطالعات نشان داده است كه تخم مرغ منبع عالی از پروتئین، لیپید، ویتامین*ها و مواد معدنی است. این* بار نیز كارشناسان تغذیه در دانشگاه آلبرتا دریافته*اند كه که این ماده علاوه بر خواص مفید قبلی، دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است که در نتیجه به پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان کمک می*کند.
خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد زرده تخم مرغ حاوی دو نوع اسید آمینه به نام*های تریپتوفان و تیروسین است که هر دوی آن*ها خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
بنابراین گزارش، دو عدد زرده تخم مرغ در حالت خام دو برابر یک سیب دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است. با این حال، وقتی تخم مرغ سرخ یا آب پز می*شود، خاصیت آنتی اکسیدانی آن نصف می*شود و البته خاصیت آن در ماکروفر کمی بیش از نصف کاهش می*یابد. اما با این وجود در همان حالت همچنان میزان آنتی اکسیدان آن با سیب برابر می*شود.
شرح این مطالعه در مجله شیمی تغذیه منتشر شده است.
خبرگزاری یونایتدپرس در این باره گزارش داد زرده تخم مرغ حاوی دو نوع اسید آمینه به نام*های تریپتوفان و تیروسین است که هر دوی آن*ها خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
بنابراین گزارش، دو عدد زرده تخم مرغ در حالت خام دو برابر یک سیب دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است. با این حال، وقتی تخم مرغ سرخ یا آب پز می*شود، خاصیت آنتی اکسیدانی آن نصف می*شود و البته خاصیت آن در ماکروفر کمی بیش از نصف کاهش می*یابد. اما با این وجود در همان حالت همچنان میزان آنتی اکسیدان آن با سیب برابر می*شود.
شرح این مطالعه در مجله شیمی تغذیه منتشر شده است.