نایلون شیرینگ محصولی میباشد که به حرارت بسیار حساس بوده و در دمای خاصی تولید میگردد. پوسته شیرینگ در محدوده دمای بین ۱۰۸ تا ۱۲۲ درجه سانتیگراد با استفاده از مواد اولیه (Petkim G03 ) تولید میگردد و در مرحله اول شیرینگ ها داخل دستگاه قرار گرفته و در مرحله دوم نیز در جهت مخالف و در دمای ۵ درجه بالاتر از دمای دستگاه قرار می گیرند.از آنجایی که نایلون شیرینگ خاصیت شکل پذیری زیادی را دارد در طول تولید باید طرز تولید و نوع دستگاه باید برگرفته از شمایل محصول نهایی باشد.
در طول آزمایش در محیط آزمایشگاهی به وضوح قابل مشاهده است که هر چه فشردگی و تورم در نایلون شیرینگ افزایش پیدا میکند به همان میزان طول شیرینگ نیز کاهش می یابد.
هنگامی که نسبت به ضربه به هد خروجی از ۱/۱ به ۱/۳ افزایش پیدا می کند یک افزایش ناچیز بر سطح افقی قابل مشاهده است.
علاوه بر آن سرعت پیچش قلاب نیز بر روی شیرینگ تاثیر مستقیم دارد.همانطور که از مراحل یاد شده مشخص است مراحل تولید باید کاملا بر اساس اطلاعات مشتری برنامه ریزی شود.
نایلون حبابدار در سایز های متفاوت تولید می شود که از ۶ سانتیمتر شروع و به ۱۲۰ سانتیمتر با ضخامت های بین ۳۰ تا ۴۰۰ میکرون ختم می گردد.
مصرف کنندگان نایلون شیرینگ باید به طول ،عرض و وزن محصول خود توجه کنند تا متناسب با محصول آنها شیرینگ در ابعاد و مشخصات خاصی عرضه گردد.