Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

بيسكويت پسته *ای شكلاتی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı بيسكويت پسته *ای شكلاتی
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :





مواد لازم براي 30 عدد



تخم*مرغ: يك عدد
پودر شكر: 75 گرم
كره گياهي: 160 گرم
نشاسته ذرت: 70 گرم
آرد الك شده: 160 الي 180 گرم
پودر پسته: 30 گرم
وانيل: 1/4قاشق چايخوري
شكلات تخته*اي: به ميزان لازم


طرز تهيه


آرد را با نشاسته ذرت، شكر و وانيل مخلوط نموده، سپس كره كه به دماي محيط رسيده را افزوده و با نوك انگشت مواد را مخلوط كرده تا كره جذب مواد شود. تخم*مرغ را با چنگال زده تا از لختگي در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد مي*افزاييم.در اين مرحله خمير كمي چسبندگي دارد، آن را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي*دهيم اگر باز خمير چسبنده بود، يك قاشق آرد اضافه نموده، خمير را مابين دو فريزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه ميلي*متر باز كرده و با قالب دلخواه قالب مي*زنيم. بيسكويت*ها را در سيني چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي*گراد به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار داده تا شيريني*ها پخته شوند. سپس هنگامي كه خنك شد، با شكلات تخته*اي كه به روش بن*ماري ذوب كرده*ايم، شيريني*ها را ماكات مي*كنيم يا مي*توانيم به صورت ستاره*اي تزيين نماييم.


نکته


اگـــر دســـتگاه بیسكويت*زن داريد، مي*توانيد از اين دستگاه براي مدل دادن به بيسكويت*ها استفاده كنيد.ماكات كردن، عمل پوشاندن شيريني*ها و كيك*ها توسط شكلات ذوب شده است.در فصل گرما چسبندگي خميرها بيشتر مي*شود، بنابراين مي*توانيد كمي مقدار آرد را بيشتر كنيد تا خمير به دست نچسبد.
 
بالا پایین