v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم براي 30 عدد
تخم*مرغ: يك عدد
پودر شكر: 75 گرم
كره گياهي: 160 گرم
نشاسته ذرت: 70 گرم
آرد الك شده: 160 الي 180 گرم
پودر پسته: 30 گرم
وانيل: 1/4قاشق چايخوري
شكلات تخته*اي: به ميزان لازم
طرز تهيه
آرد را با نشاسته ذرت، شكر و وانيل مخلوط نموده، سپس كره كه به دماي محيط رسيده را افزوده و با نوك انگشت مواد را مخلوط كرده تا كره جذب مواد شود. تخم*مرغ را با چنگال زده تا از لختگي در آمده، سپس به همراه پودر پسته به مواد مي*افزاييم.در اين مرحله خمير كمي چسبندگي دارد، آن را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي*دهيم اگر باز خمير چسبنده بود، يك قاشق آرد اضافه نموده، خمير را مابين دو فريزر قرار داده و با وردنه آن را به ضخامت دو تا سه ميلي*متر باز كرده و با قالب دلخواه قالب مي*زنيم. بيسكويت*ها را در سيني چرب شده قرار داده و در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي*گراد به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار داده تا شيريني*ها پخته شوند. سپس هنگامي كه خنك شد، با شكلات تخته*اي كه به روش بن*ماري ذوب كرده*ايم، شيريني*ها را ماكات مي*كنيم يا مي*توانيم به صورت ستاره*اي تزيين نماييم.
نکته
اگـــر دســـتگاه بیسكويت*زن داريد، مي*توانيد از اين دستگاه براي مدل دادن به بيسكويت*ها استفاده كنيد.ماكات كردن، عمل پوشاندن شيريني*ها و كيك*ها توسط شكلات ذوب شده است.در فصل گرما چسبندگي خميرها بيشتر مي*شود، بنابراين مي*توانيد كمي مقدار آرد را بيشتر كنيد تا خمير به دست نچسبد.