Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چه کسانی نباید تن ماهی بخورند!!!؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı تغذیه و سلامت
Konu Başlığı چه کسانی نباید تن ماهی بخورند!!!؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :





یک کارشناس تغذیه با بیان این*که استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی*ها به مقدار چندین بار در هفته موجب پیشگیری از بروز افزایش فشارخون می*شود، گفت: افراد از مصرف ماهی تن اجتناب کنند، چرا که محتویات جیوه آن می*تواند فشار خون را افزایش دهد.طاهره جمع افزود: دریافت زیاد لبنیات، میزان اسید اوریک سرم را کاهش می*دهد، از طرف دیگر میزان بالای اسید اوریک اغلب با فشار خون ارتباط مستقیم دارد.وی با اشاره به اینکه افزایش مصرف منابع اسید فولیک، ویتامین B۱۲ و B۶ برای سلامت قلب و عروق مفید است، گفت: دریافت کافی ویتامین D نیز برای سلامت بدن مهم است چرا که کمبود ویتامین D با افزایش خطر بروز فشار خون بالا یا سکته قلبی ناگهانی در افراد با سابقه ناراحتی قلبی در ارتباط است.
این کارشناس تغذیه با تأکید بر افزایش فعالیت بدنی یادآور شد: افراد کم تحرک شانس بیشتری نسبت به افراد فعال برای ابتلا به بیماری پر فشاری خون دارند.
جمع توصیه کرد: فعالیت بدنی متوسط که با ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاده روی تند در اکثر روزهای هفته تعریف می*شود به عنوان درمان جانبی در بیمار دارای پرفشاری خون توصیه شده است.
وی به منظور پیشگیری از بروز فشارخون بالا استفاده از رژیم غذایی کم چرب را توصیه کرد و افزود: رژیم غذایی کم چرب با مقادیر زیاد از میوه*ها، سبزیجات و لبنیات کم چرب فشارخون را کاهش می*دهد.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: همه افراد مقادیر کافی پتاسیم از شیر بدون چربی، سیب زمینی پخته، گریپ فروت، پرتقال، موز و دیگر میوه*ها و سبزیجات باید در برنامه روزانه داشته باشند.
جمع بر کاهش مصرف نمک، خواندن برچسب مواد غذایی با دقت، استفاده از رژیم غذایی با کنترل انرژی مصرفی در صورت نیازداشتن به کاهش وزن و استفاده از روغن زیتون، سویا و کانولا به عنوان جانشینی برای روغن جامد و چربی اشباع در پخت و پز و همچنین عدم مصرف نوشیدنی*های الکلی تأکید کرد.
این کارشناس تغذیه با بیان این*که استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله ماهی مکرل هدوک، ساردین و سالمون چندین بار در هفته موجب پیشگیری از بروز افزایش فشارخون می*شود، گفت: افراد از مصرف ماهی تن اجتناب کنند چرا که محتویات جیوه آن می*تواند فشار خون را افزایش دهد.


منبع : pezeshkan.org
 
بالا پایین