Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فریتاتای برنج و لوبیا

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı فریتاتای برنج و لوبیا
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

برترین ها:




• تعداد: 4 نفر

• زمان آماده سازی و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو پیمانه کدوی سبز یا کدو حلوایی خرد شده

• 6 عدد تخم مرغ (هم زده)

• ¼ پیمانه شیر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ چایخوری پودر فلفل سیاه

• یک پیمانه پنیر چدار یا سوئیسی

• گوجه فرنگی گیلاسی (اختیاری)

• جعفری تازه (اختیاری)

طرز پخت

1. در یک تابه بزرگ روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید. کدو را اضافه کنید و تا حدی آن را تفت دهید که کمی ترد شود.

2. برنج و لوبیا را جداگانه بپزید. برنج پخته شده را به همراه لوبیای پخته شده به تابه اضافه کنید. آنها را آرام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

3. در یک کاسه متوسط تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مایع تخم مرغ را به مخلوط برنج که در تابه قرار دارد، اضافه کنید. آن را با حرارت ملایم بپزید. تا زمانی که

تخم مرغ به خوبی خود را بگیرد و سفت شود، اجازه دهید روی حرارت بماند. روی آن پنیر بپاشید. در صورت تمایل با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

• کالری: 490

• چربی: 27 گرم

• کلسترول: 312 میلی گرم

• چربی اشباع شده: 7 گرم

• کربوهیدرات: 57 گرم

• چربی اشباع نشده: 2 گرم

• فیبر: 6 گرم

• پروتئین: 26 گرم

• ویتامین A: 919 میلی گرم

• ویتامین C: 11 میلی گرم

• سدیم: 912 میلی گرم


• پتاسیم: 598 میلی گرم

• کلسیم: 61 میلی گرم

• آهن: 3 گرم

 

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

میگوی زندانی در ماکارونی

برترین ها:



مواد لازم:

یک بسته ماکارونی ساده

24 عدد میگو

روغن برای سرخ کردن

مواد لازم سس:
کره
1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

دستور تهیه:


1. ماکارونی را طبق معمول در آب جوش با نمک بپزید.



2. در همین حین، میگوها را آماده کنید و پوست آنها را جدا کنید بجز دم آنها.



3. ماکارونی را آبکشی کنید. ولی نشویید و سس نزنید. زیرا ماکارونی را به حالت چسبناک لازم داریم.



4. چند رشته (حدود 15 رشته) ماکارونی را در دستتان بگیرید و آنها را مثل طناب دور یک میگو بپیچید. از چسبناکی ماکارونی استفاده کنید و آنها را

خوب به دور میگو بپیچید.



5. میگوهای ماکارونی پیچ شده را داخل ظرفی بگذارید. برای همه میگوها این کار را تکرار کنید.




6. حالا تک تک آنها را در روغن داغ بیندازید و تفت دهید تا ماکارونی طلایی شود. هر کدام را حدود 2 دقیقه سرخ کنید.




7. سپس از روغن دربیاورید و بگذارید روغن اضافی آنها کشیده شود.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171925_594.jpg[/IMG


8. برای سس ماکارونی، کره و پودر سیر و فلفل را مخلوط کنید.

[IMG]http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/19/171926_278.jpg

9. در واقع هر سس خوشمزه ای که دوست دارید را می توانید کنار این میگوی زندانی سرو کنید.
 

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

کالزون گوشت و کلم

برترین ها:



• تعداد: 4 نفر

• زمان آماده سازی: 8 دقیقه

• زمان پخت: 10 دقیقه

• زمان پخت خمیر: 12 تا 14 دقیقه

مواد لازم

• یک قاشق چایخوری زیره (پودر شده)

• 170 گرم گوشت پخته و خرد شده

• نصف پیمانه پیاز قرمز ریز شده

• حدود نیم کلیو کلم برگ رنده شده با هویج

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• آرد خمیر پیتزا (برای تهیه خمیر)

• یک شیشه سس هزار جزیره

طرز پخت

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

2. برای مواد میانی کالزون، در یک تابه بزرگ زیره ها را تفت دهید تا برشته شوند. گوشت و پیاز را اضافه کنید. حدود دو دقیقه تفت دهید. کلم، هویج

و فلفل را اضافه کنید. حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا کلم نرم و پلاسیده شود. از روی حرارت بردارید. روی آن را بپوشانید و کناری بگذارید.

3. خمیر پیتزا را روی سطح صاف باز کنید. آن را به شکل مستطیل 40×40 سانتی متر در آورید. سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید.

4. آب مواد میانی را بگیرید. از این مواد داخل قسمت ها برش داده بریزید. کناره های کالزون را با کمک آب به هم بچسبانید (در ست مثل درست

کردن پیراشکی). برای زیبا شدن کالزون ها، لبه های هر مستطیل را با چنگال نقطه دار کنید. سینی فر را چرب یا یک ورق روغنی روی سینی پهن

کنید و کالزون ها را روی آن بچینید.

5. حدود 12 تا 14 دقیقه طول می کشد تا کالزون ها برشته و طلایی شوند.

6. در آخر با سس هزار جزیره سرو کنید.

ارزش غذایی (مواد 4 نفر)

• کالری: 380

• چربی: 11 گرم

• کلسترول: 42 میلی گرم

• چربی اشباع شده: 3 گرم

• کربوهیدرات: 54 گرم

• چربی اشباع نشده: 4 گرم

• سدیم: 1206 میلی گرم

• پتاسیم: 316 میلی گرم

• فیبر: 4 گرم

کالزون نوعی غذای ایتالیایی است که با گوشت، سبزیجات و پنیر تهیه می شود.
 

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

8 دستور تهیه فوق العاده هات داگ

برترین ها:




هات داگ مَک و پنیر

• تعداد: 8 نفر

• زمان آماده سازی: 15 دقیقه

• زمان پخت: 10 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت

مواد لازم

• دو پیمانه ماکارونی شکلی

• دو قاشق غذاخوری کره

• دو قاشق غذاخوری آرد سفید

• دو پیمانه شیر

• 1.5 پیمانه پنیر چدار، رنده شده

• 8 عدد هات داگ

• 8 عدد نان هات داگ

• نصف پیمانه نان تست برشته

• پودر چیلی (اختیاری)

طرز تهیه

1. فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه

کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا

حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید.

از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

2. در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل

پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت 10 دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هرکدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/21/172659_824.jpg[/IM

هات داگ با سس آووکادو و چیلی

• تعداد: 4 تا 6 نفر

• زمان آماده سازی و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

• دو عدد فلفل چیلی خرد شده

• 2 عدد پیازچه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش

• یک پیمانه گوجه فرنگی سبز یا قرمز، نگینی خرد شده

• دو عدد آووکادو خرد شده

• نمک دریایی یا معمولی

• فلفل سیاه • 6-4 عدد هات داگ

• 4 قاشق غذاخوری کره، نرم شده است

• یک قاشق چایخوری سیر رنده شده

• 6-4 عدد نان باگ

طرز تهیه

1. برای تهیه سس آووکادو-چیلی، در یک کاسه روغن زیتون، گشنیز، فلفل چیلی، پیازچه و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آووکادو و گوجه فرنگ یرا

اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و آن را کناری بگذارید.

2. هات داگ ها را به سبک دلخواه سزخ یا کبابی کنید.

3. در یک کاسه کوچک، کره و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط کره را روی نان های باگت بریزید. تابه را روی شعله بگذارید و نان ها از سمتی

که کره زده اید داخل تابه قرار دهید تا سرخ و برشته شوند.

4. هات داگ ها را داخل نان های برشته قرار دهید و سس آووکادو را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

[IMG]http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/21/172660_233.jpg[/IM

هات داگ با سس فلفل

• تعداد: 8 هات داگ و 4 کاسه سس

• زمان آماده سازی: 15 دقیقه

• زمان پخت: 50 دقیقه

• زمان سرد شدن: 10 دقیقه

مواد لازم

• 4 قاشق غذاخوری کره

• یک عدد پیاز سفید بزرگ، خرد شده

• 4 حبه سیر، خرد شده

• یک پیمانه کچاپ

• نصف پیمانه شکر قهوه ای

• نصف پیمانه سرکه سیب

• 1/3 پیمانه سس تند

• 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• دو قاشق چایخوری پودر چیلی

• یک قاشق چایخوری نمک

• 8 عدد هات داگ

• 8 عدد نان هات داگ، برشته شده

• برای روی ساندویچ: فلفل چیلی خرد شده و پیاز خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1. برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، پیاز و سیر را داخل کره داغ شده روی حرارت ملایم به مدت ده دقیقه سرخ کنید

تا پیازها طلایی شوند. همه مواد به غیر از هات داگ و نان را داخل آن بریزید و هم بزنید. حرارت را کم کنید. در قابلمه

را بگذارید و روی حرارت کم اجازه دهید 15 دقیقه نیم جوش شود. در قابلمه را بردارید و 20 تا 30 دقیقه دیگر روی

همان شعله کم بگذارید تا سس غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

2. سس را در بلندر پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

3. هات داگ ها را یا روی زغال کبابی یا درون تابه سرخ کنید. آنها را داخل نان بگذارید و در صورت تمایل فلفل چیلی یا

پیاز خام ریز شده هم روی آن بریزید. سس را جداگانه درون پیاله بریزید و با ساندویج سرو کنید.

[IMG]http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/3/21/172661_966.jpg
 
آخرین ویرایش:

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



هات داگ با سس سالسا و لیمو

• تعداد: 8 هات داگ

• زمان آماده سازی: 20 دقیقه

• زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

• نصف پیمانه پیازچه سبز و ریزشده

• نصف پیمانه گشنیز ریز شده

• یک عدد فلفل چیلی، نواری برش دهید

• نمک و فلفل سیاه

• دو عدد لیموترش

• یک قوطی ماءالشعیر

• 8 عدد هات داگ

• 8 عدد نان هات داگ برشته شده

• نصف پیمانه پنیر مونتری یا گودا


طرز تهیه

1. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز و نصف فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و کناری بگذارید.

2. یک عدد لیمو را دو نصف کنید؛ آب آنها را بگیرید و پوست آنها را نگهدارید. در یک تابه بزرگ ماءالشعیر، باقی فلفل چیلی، آب لیموترش و پوست لیمو را با

هم مخلوط کنید. اجازه دهید جوش بیاید. هات داگ ها را داخل این مایع، بدون اینکه در تابه را بگذارید به مدت 7 دقیقه بپزید. هات داگ ها را خارج کنید و

بقیه مواد را دور بریزید.

3. لیموی باقی مانده را قاچ کنید. هات داگ ها را داخل نان بگذارید و سس سالسا روی آن بریزید و به همراه لیموهای قاچ خورده سرو کنید.



هات داگ با سس پنیر چیلی


• تعداد: 8 هات داگ
• زمان آماده سازی و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• 2 تکه بیکن خرد شده

• یک عدد پیاز سفید متوسط، خرد شده

• یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی خلال شده

• دو قاشق چایخوری سیر رنده شده

• 450 گرم گوشت راسته چرخ شده

• یک قاشق چایخوری پودر چیلی

• یک قاشق چایخوری پاپریکا

• نمک

• 230 گرم سس گوجه فرنگی

• نصف پیمانه آب یا ماءالشعیر بی طعم

• 8 عدد هات داگ گوشت، کباب شده

• 8 عدد نان هات داگ برشته شده

• یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1. در یک تابه روی حرارت متوسط، بیکن و نصف پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بیکن کاملا برشته شود.


2. فلفل چیلی و سیر را به تابه اضافه کنید. یک دقیقه بپزید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. چربی مواد

رابگیرید. سس گوجه فرنگی، ماءالشعیر و نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا به حال نیم

جوش حدود 10 دقیقه روی

شعله باشد. آن را کنار بگذارید و گرم نگهدارید.

3. روی هات داگ های گریل شده سس چیلی و باقی مانده پیاز خرد شده را بریزید و سرو کنید.



هات داگ با سس آووکادو و چیپس

• تعداد: 8 هات داگ

• زمان آماده سازی و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• سه عدد آووکادوی رسیده و نرم

• یک قاشق غذاخوری آب لیمو

• ¾ قاشق چایخوری نمک

• 8 عدد هات داگ

• یک عدد پیاز سفید کوچک، خلالی برش دهید

• دو عدد گوجه فرنگی، خرد شده

• یک پیمانه چیپس سیب زمینی خرد شده

طرز تهیه

1. در یک کاسه آووکادوها را له کنید، آب لیمو، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ پیمانه فلفل را به آن اضافه کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و داخل

یخچال قرار دهید.

2. در این فاصله هات داگ ها را سرخ یا کبابی کنید. روی آنها سس آووکادو، پیاز خرد شده، گوجه فرنگی نگینی شده و چیپس خرد شده بریزید و سرو کنید.




چیلی مک داگ

• تعداد: 8 هات داگ

• زمان آماده سازی و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 230 گرم سالاد ماکارونی آماده

• یک و 1/3 پیمانه سس چیلی، گرم شده

• نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

• نصف پیمانه چیپس ذرت خرد شده

• نصف پیمانه پیاز قرمز ریز شده (متوسط)

• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

• 230 گرم خامه ترش (اختیاری)

طرز تهیه

1. نان های ها داگ را کره بمالید و در تابه برشته کنید. داخل آن 2 قاشق غذاخوری سالاد ماکارونی بریزید. هات داگ

های گریل شده را روی آن بگذارید. سس چیلی، پنیر، چیپس ذرت خرد شده، پیاز ریز شده و گشنیز روی آن بپاشید. در

تمایل می توانید روی آنها خامه ترش بریزید



هات داگ به سبک شیکاگو

• تعداد: 8 هات داگ

• زمان آماده سازی و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، چهار قاچ شده

• 1/3 پیمانه جعفری خرد شده

• 1/3 پیمانه خیار

• 1/3 پیمانه پیاز ریز شده

• ¼ خیار شور ریز شده

• نصف قاشق چایخوری تخم کرفس

• خردل زرد

• خیارشور، نواری برش دهید
• فلفل

طرز تهیه


1. در یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی، کرفس، خیار، پیاز، خیار شور و تخم کرفس را با هم مخلوط کنید.

2. نان های هات داگ را برشته کنید. هات داگ ها را بپزید و داخل نان بگذارید. خردل روی آن بریزید. یک قاشق از

مخلوط گوجه فرنگی را روی هات داگ بریزید و با فلفل سرو کنید.
 
آخرین ویرایش:
بالا پایین