Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فلسفه شیرینی ناپلئونی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı فلسفه شیرینی ناپلئونی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

شیرینی ناپلئونی
(به انگلیسی: Napoleon)‏ یا
میل*فوی
(به فرانسوی: Mille-feuille)‏ در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است.

ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای*ها طبقه*بندی شده*است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی*ها قرار دارد.

ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می*شود. بطور سنتی در میان لایه*های این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می*شود همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.

همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی نیز موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودر شده یا آیسینگ بصورت راه*راه یا نقش*های نامنظم به رنگ قهوه*ای و سفید استفاده می*شود.



 
بالا پایین