sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
شیرینی ناپلئونی
(به انگلیسی: Napoleon) یا
میل*فوی (به فرانسوی: Mille-feuille) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است.
ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای*ها طبقه*بندی شده*است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی*ها قرار دارد.
ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می*شود. بطور سنتی در میان لایه*های این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می*شود همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.
همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی نیز موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودر شده یا آیسینگ بصورت راه*راه یا نقش*های نامنظم به رنگ قهوه*ای و سفید استفاده می*شود.
ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای*ها طبقه*بندی شده*است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی*ها قرار دارد.
ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می*شود. بطور سنتی در میان لایه*های این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می*شود همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.
همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی نیز موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودر شده یا آیسینگ بصورت راه*راه یا نقش*های نامنظم به رنگ قهوه*ای و سفید استفاده می*شود.