Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش درست کردن کیک کالباس

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı پيتزا و ساندويچ
Konu Başlığı آموزش درست کردن کیک کالباس
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


مواد لازم :
آردسفیدیک کیلوگرم
تخم*مرغ۱۲ عدد
کالباس۲۵۰ گرم
نمکبه میزان لازم
کره یا مارگارین۲۵۰ گرم
روغن*زیتون۵۰ گرم
بیکینگ*پودریک قاشق مرباخوری
زرده تخم*مرغیک عدد

طرز تهیه :
آرد، بیکینگ*پودر و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم*مرغ*ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن*زیتون را کم*کم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه کنید، آن*گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت لایه*ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم*مرغ زده شده را با قلم*مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم*شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی*گراد به مدت یک*ساعت قرار دهید. این غذا شبیه به کیک است ولی شیرین نمی*باشد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
 
بالا پایین