v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم :
تخم مرغ 3......................... عدد
شکر................................. 125 گرم
روغن مایع ..........................125میلی لیتر
گلاب.................................. 2ق.س
هل اسیاب کرده..................... 1 ق.چ
ارد........................................ 150 گرم
بیکینگ پودر ............................1 ق.چ
شربت کیک :
شکر .....................................200 گرم
آب .......................................3/1 پیمانه
گلاب.................................... 4/1 پیمانه
عسل ......................................1 ق.س
بعد از پخت :
حلوا ...................................به میزان لازم
طرز تهیه :
-ابتدا قالب سوراخدار با قط 23 سانتی متر را چرب کرده
-فر با دمای 180 درجه روشن
-تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط کرده هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند
-روغن مایع و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
-بیکینگ پودر و هل را با ارد ترکیب کرده و با هم الک میکنیم و با مواد فوق مخلوط میکنیم تا مایع روان و یکدستی به دست بیاید
-سپس قالب را در فر به مدت 30 دقیقه میگذاریم تا بپزد
-بعد از سرد شدن شربت را به آن اضافه میکنیم
طرز تهیه شربت :
شکر و اب را روی حرارت گذاشته شکر حل شود سپس گلاب و عسل را اضافه میکنیم یک تا دو جوش که زد کافیست
بعد از آماده شدن کیک وسط خالی آن را حلوا میریزیم .و سرور میکنیم
به نظر من اگر شربت کیک به این میزان باشه کیک هم خیلی شیرین میشه و هم خیلی خیس و نرم .به همین علت من از میزان شکر حلوا کم میکنم و مقدار شربت هم به نظر من نصف این مقدار کافی است .حتی اضافه هم میمونه .از شما چه پنهون مقدار شکر شربت رو هم کمتر میریزم .اندازه دقیقش رو نمیدونم همینجوری چشمی :دی تقریبا حدود چهار قاشق از شکرش رو کم میکنم .البته این بسته به ذائقه ی افراد داره ممکنه برخی دلشون بخواد میزان شیرینی اش مطابق دستور اصلی باشه .
تخم مرغ 3......................... عدد
شکر................................. 125 گرم
روغن مایع ..........................125میلی لیتر
گلاب.................................. 2ق.س
هل اسیاب کرده..................... 1 ق.چ
ارد........................................ 150 گرم
بیکینگ پودر ............................1 ق.چ
شربت کیک :
شکر .....................................200 گرم
آب .......................................3/1 پیمانه
گلاب.................................... 4/1 پیمانه
عسل ......................................1 ق.س
بعد از پخت :
حلوا ...................................به میزان لازم
طرز تهیه :
-ابتدا قالب سوراخدار با قط 23 سانتی متر را چرب کرده
-فر با دمای 180 درجه روشن
-تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط کرده هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند
-روغن مایع و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
-بیکینگ پودر و هل را با ارد ترکیب کرده و با هم الک میکنیم و با مواد فوق مخلوط میکنیم تا مایع روان و یکدستی به دست بیاید
-سپس قالب را در فر به مدت 30 دقیقه میگذاریم تا بپزد
-بعد از سرد شدن شربت را به آن اضافه میکنیم
طرز تهیه شربت :
شکر و اب را روی حرارت گذاشته شکر حل شود سپس گلاب و عسل را اضافه میکنیم یک تا دو جوش که زد کافیست
بعد از آماده شدن کیک وسط خالی آن را حلوا میریزیم .و سرور میکنیم
به نظر من اگر شربت کیک به این میزان باشه کیک هم خیلی شیرین میشه و هم خیلی خیس و نرم .به همین علت من از میزان شکر حلوا کم میکنم و مقدار شربت هم به نظر من نصف این مقدار کافی است .حتی اضافه هم میمونه .از شما چه پنهون مقدار شکر شربت رو هم کمتر میریزم .اندازه دقیقش رو نمیدونم همینجوری چشمی :دی تقریبا حدود چهار قاشق از شکرش رو کم میکنم .البته این بسته به ذائقه ی افراد داره ممکنه برخی دلشون بخواد میزان شیرینی اش مطابق دستور اصلی باشه .