Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

مربای هندوانه

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı مربای هندوانه
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



مواد لازم:

پوست هندوانه: یک کیلو

شکر: یک کیلو و 200 گرم

آب: 4 لیوان برای پخت

آهک: 250 گرم

آب برای آهک: به مقدار لازم

اسانس هندوانه: 2 قطره

مغز دانه هل: 10 عدد (در صورت تمایل)

آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پوست رویی سبز هندوانه را با پوست*کن خیلی نازک بگیرید.بعد سفیدی پوست هندوانه را به هر شکلی که مایل هستید قالب

بزنید. آب و آهک را با هم مخلوط کنید و بعد از صافی رد کنید.پوست هندوانه را به مدت 6 تا 7 ساعت در آب آهک قرار

دهید و هر نیم ساعت آن را هم بزنید.سپس داخل آبکش ریخته و پوست هندوانه را خیلی خوب با آب سرد بشویید طوری که

آهک آن کاملا گرفته شود.به مدت 8 ساعت اجازه دهید پوست هندوانه داخل آب سرد که چند تکه یخ هم به آن اضافه کرده*اید

قرار بگیرد. در طول این مدت زمان 5 تا 6بار آب را عوض کنید.بعد پوست هندوانه را با آب سرد داخل آبکش بریزید و

سپس دوباره با آب سرد پوست هندوانه را بشویید. در این مرحله پوست هندوانه را روی پارچه بریزید تا آب آن کاملا گرفته

شود. شکر را به همراه 4 لیوان آب روی حرارت گذاشته و آنقدر هم بزنید تا شکر داخل* آب کامل حل شود و البته جوش بیاید.

وقتی که آب، *جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت کم بجوشد. در این مرحله

پوست*های هندوانه قالب زده را اضافه کرده و بگذارید به مدت یک ساعت با حرارت کم بجوشد. حالا آبلیمو و آب پوست

هندوانه را اضافه کنید. در صورت تمایل می*توانید دانه*های هل را هم اضافه کنید و بگذارید مربا به مدت 20 دقیقه دیگر بجوشد.

وقتی که مربا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اسانس را داخل آن بریزید
 
بالا پایین