sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم:
پوست هندوانه: یک کیلو
شکر: یک کیلو و 200 گرم
آب: 4 لیوان برای پخت
آهک: 250 گرم
آب برای آهک: به مقدار لازم
اسانس هندوانه: 2 قطره
مغز دانه هل: 10 عدد (در صورت تمایل)
آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پوست رویی سبز هندوانه را با پوست*کن خیلی نازک بگیرید.بعد سفیدی پوست هندوانه را به هر شکلی که مایل هستید قالب
بزنید. آب و آهک را با هم مخلوط کنید و بعد از صافی رد کنید.پوست هندوانه را به مدت 6 تا 7 ساعت در آب آهک قرار
دهید و هر نیم ساعت آن را هم بزنید.سپس داخل آبکش ریخته و پوست هندوانه را خیلی خوب با آب سرد بشویید طوری که
آهک آن کاملا گرفته شود.به مدت 8 ساعت اجازه دهید پوست هندوانه داخل آب سرد که چند تکه یخ هم به آن اضافه کرده*اید
قرار بگیرد. در طول این مدت زمان 5 تا 6بار آب را عوض کنید.بعد پوست هندوانه را با آب سرد داخل آبکش بریزید و
سپس دوباره با آب سرد پوست هندوانه را بشویید. در این مرحله پوست هندوانه را روی پارچه بریزید تا آب آن کاملا گرفته
شود. شکر را به همراه 4 لیوان آب روی حرارت گذاشته و آنقدر هم بزنید تا شکر داخل* آب کامل حل شود و البته جوش بیاید.
وقتی که آب، *جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت کم بجوشد. در این مرحله
پوست*های هندوانه قالب زده را اضافه کرده و بگذارید به مدت یک ساعت با حرارت کم بجوشد. حالا آبلیمو و آب پوست
هندوانه را اضافه کنید. در صورت تمایل می*توانید دانه*های هل را هم اضافه کنید و بگذارید مربا به مدت 20 دقیقه دیگر بجوشد.
وقتی که مربا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و اسانس را داخل آن بریزید