Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دلمه برگ مو

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı دلمه برگ مو
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

موادلازم:
نیم کیلو برگ مو که حتما نرم و رتگش سبز روشن باشه
1پیمانه برنج
1 پیمانه بلغور
نصف پیمانه لپه(چون ما لپه زیاد دوست نداریم من کم میریزم)
250 گ گوشت چرخ کرده
نیم کیلو سبزی دلمه(تره-شوید-مرزه)
2 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 لیوان شیر
1 پیاله ماست
رب گوجه 1 ق غ
نمک-فلفل- زردچوبه -زیره-دارچین-گل محمدی-
غوره نصف پیمانه
زرشک برای تزیین
من در تابستان برگ مو های نرم و کوچک رادرظرفهای پلاستیکی گذاشته رویشان آب سرد و معمولی ریخته وروی برگها یک تکه نمک سنگ میگذارم در ظرفرا محکم میبندم و در جای سرد گذاشته و در زمستان استفاده میکنم بدین ترتیب که برگها را از ظرف در اورده و در کاسه ای گذاشته رویشان آب معمولی میریزم.2 یا 3 بار آب را تازه میکنم تا شوری برگها گرفته شود.اگر شما از بیرون برگ تهیه کردیدبعد از گرفتن شوری برگها آب گرم روی برگها بریزید تا نرم شوند.
طرزتهیه:برنج و بلغور را حتما با شیر خیس کنید.لپه را کاملا بپزید.گوشت را با یک
عددپیازکه نگینی خرد کرده اید تفت دهیدسپس رب را اضافه کنیدبعد لپه پخته شده را
همراه بلغورو برنج به گوشت اضافه کنید.سبزی هارا تمیزو خرد کرده به مواد اضافه
میکنیم. بعد سیرها را له کرده همراه گل محمدی و دارچین و زردچوبه وفلفل و زیره به
مواد اضافه میکنیم. باید مواد یکی دوساعت بمانند تا طعم دار شوند. ته قابلمه یک بشقاب
به اندازه ته آن میگذاریم .یکی از برگها را باز کرده و از مواد به انداز گردو برداشته داخل آن
میگذاریم و میپیچیم مانند شکل.



و یکی یکی در قابلمه میچینیم بعد از اینکه تمام شد یک
بشقاب رویشان میگذاریم این بشقاب باید در برابر حرارت مقاوم باشد.بعد 2 لیوان آب و
غوره ها را ریخته و در شعله خیلی کم میپزیم در قابلمه را نباید زیاد باز کرد زیرا رنگ برگها
تغییر میکند اگرآبش تمام شد و هنوز دلمه ها نپخته بود1 لیوان آب گرم اضافه میکنیم بعد
از اینکه پخت در ظرف مناسبی کشیده و رویش را با پیازداغ وزرشک تزیین میکنیم وبا ماست سرو میکنیم
 
بالا پایین