Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دلمه فلفل

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı دلمه فلفل
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


مواد لازم برای 6-4
نفر

گوشت چرخ*کرده: 400 گرم
برنج: یک*دوم پیمانه
فلفل دلمه*ای : 6 عدد
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه ساطوری
پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوجه*فرنگی متوسط: 4 عدد خرد شده
پودر سیر: یک قاشق چای*خوری
پودر پیاز: 2 قاشق چای*خوری
سرکه: یک*چهارم پیمانه
آویشن: یک قاشق چای*خوری
شکر: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

برای تهیه

سس گوجه*فرنگی، پودر سیر،* یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،* سرکه و شکر را 30 دقیقه
در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در 5
دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

2 -
برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای*خوری نمک 20 دقیقه بجوشانید، سپس آبکش
کرده و کنار بگذارید.

3 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و
پیاز و سیر را 3 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه
دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود و نمک و فلفل آن را
اندازه کنید.

4 - سر فلفل*ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی
180 درجه سانتی*گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک*چهارم پیمانه
از سس گوجه*فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل*ها را
با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل*ها را ببندید.

5 - یک ظرف نسوز را
چرب کنید. سس گوجه*فرنگی را کف آن ریخته و فلفل*ها را در آن بچینید. دلمه*ها را 50
دقیقه در فر بپزید و هر 15 دقیقه از سس گوجه*فرنگی روی آن بریزید.
 
بالا پایین