sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم برای 6-4
نفر
گوشت چرخ*کرده: 400 گرم
برنج: یک*دوم پیمانه
فلفل دلمه*ای : 6 عدد
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه ساطوری
پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوجه*فرنگی متوسط: 4 عدد خرد شده
پودر سیر: یک قاشق چای*خوری
پودر پیاز: 2 قاشق چای*خوری
سرکه: یک*چهارم پیمانه
آویشن: یک قاشق چای*خوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
برای تهیه
سس گوجه*فرنگی، پودر سیر،* یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،* سرکه و شکر را 30 دقیقه
در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در 5
دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
2 -
برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای*خوری نمک 20 دقیقه بجوشانید، سپس آبکش
کرده و کنار بگذارید.
3 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و
پیاز و سیر را 3 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه
دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود و نمک و فلفل آن را
اندازه کنید.
4 - سر فلفل*ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی
180 درجه سانتی*گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک*چهارم پیمانه
از سس گوجه*فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل*ها را
با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل*ها را ببندید.
5 - یک ظرف نسوز را
چرب کنید. سس گوجه*فرنگی را کف آن ریخته و فلفل*ها را در آن بچینید. دلمه*ها را 50
دقیقه در فر بپزید و هر 15 دقیقه از سس گوجه*فرنگی روی آن بریزید.