sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم برای چهار تا شش نفر
کشک 200 گرم
بادنجان یک کیلوگرم
سبزی آش(اسفناج وجعفری)نیم کیلو
لوبیا سفید 100 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
نخود 80 گرم
بلغور گندم 250 گرم
گوشت گوسفندی 300 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده شده :یک عدد
آب دو لیتر
روغن 100 گرم
نعنا داغ یک قاشق سوپخوری
سیر داغ دو قاشق سوپخوری
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری(دو عدد)
پیاز یک عدد
طرز تهیه
گوشت را با پیاز، یک لیتر آب و فلفل روی حرارت می*گذاریم تا کاملا پخته شود، سپس آن را خارج کرده و ریش ریش می*کنیم. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده*ایم با مقداری نمک به آب گوشت افزوده و اجازه می*دهیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می*کنیم تا کاملا لعاب دهد. بادنجان*ها را پوست گرفته و خرد می*کنیم و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کرده و به حبوبات می*افزائیم بعد سبزی ها و گوجه فرنگی را می افزاییم، پس از چند جوش نیمی از سیر، نعنا و پیازداغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می*افزائیم وقتی آش جا افتاد و لعاب*دار شد کشک را به آن افزوده و شعله را خاموش می*کنیم. آش را داغ درون ظرف کشیده و با مابقی نعنا، پیاز، سیرداغ و کشک تزئین می*نمائیم.
کشک 200 گرم
بادنجان یک کیلوگرم
سبزی آش(اسفناج وجعفری)نیم کیلو
لوبیا سفید 100 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
نخود 80 گرم
بلغور گندم 250 گرم
گوشت گوسفندی 300 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده شده :یک عدد
آب دو لیتر
روغن 100 گرم
نعنا داغ یک قاشق سوپخوری
سیر داغ دو قاشق سوپخوری
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری(دو عدد)
پیاز یک عدد
طرز تهیه
گوشت را با پیاز، یک لیتر آب و فلفل روی حرارت می*گذاریم تا کاملا پخته شود، سپس آن را خارج کرده و ریش ریش می*کنیم. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده*ایم با مقداری نمک به آب گوشت افزوده و اجازه می*دهیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می*کنیم تا کاملا لعاب دهد. بادنجان*ها را پوست گرفته و خرد می*کنیم و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کرده و به حبوبات می*افزائیم بعد سبزی ها و گوجه فرنگی را می افزاییم، پس از چند جوش نیمی از سیر، نعنا و پیازداغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می*افزائیم وقتی آش جا افتاد و لعاب*دار شد کشک را به آن افزوده و شعله را خاموش می*کنیم. آش را داغ درون ظرف کشیده و با مابقی نعنا، پیاز، سیرداغ و کشک تزئین می*نمائیم.