Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

صبحانه های سالم، مقوی و کم کالری

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı صبحانه های سالم، مقوی و کم کالری
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

برترین ها: اگر صبح خود را صبحانه های سالم و مقوی که در ادامه آموزش داده

ایم شروع کنید، متابولیسم بدنتان افزایش می یابد و می توانید در طول روز کالری بیشتری بسوزانید. این صبحانه ها شامل انواع

وافل، مافین، کَسِرول و تخم مرغ هستند و تقریبا همه آنها زیر 350 کالری دارند. درعین کم کالری بودن، ویتامین و مواد معدنی

موردنیاز بدن را نیز تامین می کنند.

وافل*ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای

• تعداد: 4 نفر

• زمان آماده سازی: 20 دقیقه

• زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ



مواد لازم

• 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای

• 4 قاشق چایخوری عسل

• 8 عدد نان وافل

• 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه

• ¼ پیمانه گرانولای کم چرب

• دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان

• کمی روغن

• عسل (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای نرم شده و 4 قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط به یک طرف

نان های وافل بمالید. روی آنها توت فرنگی، گرانولا و تخمه آفتابگردان بگذارید. یک لایه نان وافل دیگر روی آنها بگذارید. کمی

به پایین فشار بدهید تا شکل بستنی نانی به خود بگیرند.

2. روی سطح نان های وافل کمی روغن بزنید و آنها را به مدت دو دقیقه در دستگاه پخت وافل بگذارید تا سطح نان ها طلایی

شوند. ساندویچ ها را از وسط دو نیم کنید و با عسل تزئین و سرو کنید.
 
آخرین ویرایش:

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

فِریتر میوه، آجیل و برنج

• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو عدد)

• زمان آماده سازی: 15 دقیقه

• زمان پخت: 12 دقیقه



مواد لازم

• یک پیمانه برنج قهوه ای، پخته شده

• ¾ پیمانه مخلوطی از میوه های خشک، خرد شده

• سه قاشق غذاخوری بادام خرد شده

• یک عدد زرده تخم مرغ

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری وانیل

• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی، رنده شده

• دو عدد سفیده تخم مرغ

• یک قاشق غذاخوری کره

• دو قاشق چایخوری روغن گیاهی

• 4 قاشق چایخوری مربای توت فرنگی، زغال اخته و آلبالو

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، برج قهوه ای پخته شده، میوه های خشک، بادام، زرده تخم مرغ، نمک، وانیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. در

یک کاسه کوچک، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. سفیده پف کرده را به مخلوط برنج اضافه کنید.

2. در تابه بزرگ یک قاشق چایخوری روغن و 1.5 قاشق چایخوری کره بریزید، پس از داغ شدن یک قاشق فریتر را داخل تابه قرار دهید و

با قاشق صاف کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. حدود 6 دقیقه هر طرف آنها را بپزید تا حسابی طلایی شوند. آنها را از تابه

خارج کنید و گرم نگه دارید. پس از پخت همه مواد، آنها را با مربا سرو کنید.

 

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

کلوچه موز و جودوسر

• تعداد: 12 عدد

• زمان آماده سازی: 20 دقیقه

• زمان پخت: 16 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت



مواد لازم

• کمی روغن

• یک عدد موز بزرگ، له شده (نصف پیمانه)

• نصف پیمانه کره بادام زمینی

• نصف پیمانه عسل

• یک قاشق چایخوری وانیل

• یک پیمانه جو دوسر نیمه کوبیده

• نصف پیمانه آرد کامل

• ¼ پیمانه شیر خشک

• دو قاشق چایخوری پودر دارچین

• ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین

• یک پیمانه کشمش

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فرنهایت روشن کنید. دو ورق روغنی روی سینی فر بیندازید. سطح آن را نیز روغن بمالید و کنار بگذارید. در

یک کاسه بزرگ، موز، کره بادام زمینی، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، جودوسر، شیرخشک، دارچین و جوش

شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد هر دو کاسه را به هم اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز کشمش ها را اضافه کنید.

2. هر بار حدود ¼ پیمانه از خمیر به دست آمده را با فاصه 7.5 سانتی متر از هم روی کاغذ روغنی قرار دهید. در آخر، با کمک کاردک یا

قاشق خیس، سطح گلوله های خمیری را فشار دهید تا صاف شوند و حدود 1.5 سانتی متر ضخامت داشته باشند. هنگام پخت، این خمیر ها

بزرگ تر خواهند شد.

3. سینی را در فر گرم بگذارید و حدود 14 تا 16 دقیقه آنها رابپزید تا طلایی شوند. این کلوچه ها را تا سه روز می توانید در یخچال

نگهداری کنید. در فریزر هم تا دو ماه می مانند.
 
بالا پایین