Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه شله مشهدی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه شله مشهدی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب*پز می*کنیم، وقتی آماده شد آن*ها را رشته*رشته می*کنیم و کنار می*گذاریم.


[h=2]مواد لازم[/h] گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو
نخود 2 پیمانه
لوبیا رشتی 1 پیمانه
لوبیاچیتی 1 پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
ماش 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
بلغور گندم 3 پیمانه
برنج نیمه 1.5 پیمانه
پیاز نیم کیلو
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
ریشه جوز هندی آسیاب شده 70 گرم
زنجبیل و دارچین 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای*خوری
هل ساییده کمی

[h=2]طرز تهیه[/h] * ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب*پز می*کنیم، وقتی آماده شد آن*ها را رشته*رشته می*کنیم و کنار می*گذاریم.
* حبوبات را هم قبلاً می*پزیم و کنار می*گذاریم.
* بلغور گندم را در آب جوشیده می*ریزیم و حرارت می*دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می*زنیم.
* وقتی آماده شد برنج را اضافه می*کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می*کنیم و مرتب هم می*زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشت*های رشته شده را می*ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می*کنیم و مرتب هم می*زنیم تا غذا کاملا جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می*کنیم.

[h=2]تذکر[/h] در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.
 
بالا پایین