*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد لازم[/h] گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو
نخود 2 پیمانه
لوبیا رشتی 1 پیمانه
لوبیاچیتی 1 پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
ماش 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
بلغور گندم 3 پیمانه
برنج نیمه 1.5 پیمانه
پیاز نیم کیلو
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
ریشه جوز هندی آسیاب شده 70 گرم
زنجبیل و دارچین 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای*خوری
هل ساییده کمی
[h=2]طرز تهیه[/h] * ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب*پز می*کنیم، وقتی آماده شد آن*ها را رشته*رشته می*کنیم و کنار می*گذاریم.
* حبوبات را هم قبلاً می*پزیم و کنار می*گذاریم.
* بلغور گندم را در آب جوشیده می*ریزیم و حرارت می*دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می*زنیم.
* وقتی آماده شد برنج را اضافه می*کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می*کنیم و مرتب هم می*زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشت*های رشته شده را می*ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می*کنیم و مرتب هم می*زنیم تا غذا کاملا جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می*کنیم.
[h=2]تذکر[/h] در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.
ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب*پز می*کنیم، وقتی آماده شد آن*ها را رشته*رشته می*کنیم و کنار می*گذاریم.
[h=2]مواد لازم[/h] گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو
نخود 2 پیمانه
لوبیا رشتی 1 پیمانه
لوبیاچیتی 1 پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
ماش 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
بلغور گندم 3 پیمانه
برنج نیمه 1.5 پیمانه
پیاز نیم کیلو
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
ریشه جوز هندی آسیاب شده 70 گرم
زنجبیل و دارچین 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای*خوری
هل ساییده کمی
[h=2]طرز تهیه[/h] * ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب*پز می*کنیم، وقتی آماده شد آن*ها را رشته*رشته می*کنیم و کنار می*گذاریم.
* حبوبات را هم قبلاً می*پزیم و کنار می*گذاریم.
* بلغور گندم را در آب جوشیده می*ریزیم و حرارت می*دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می*زنیم.
* وقتی آماده شد برنج را اضافه می*کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می*کنیم و مرتب هم می*زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشت*های رشته شده را می*ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می*کنیم و مرتب هم می*زنیم تا غذا کاملا جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می*کنیم.
[h=2]تذکر[/h] در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.