*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد اولیه[/h] گوشت چرخ شده 200 گرم
عدس پخته یک و نیم لیوان
اسفناج پخته*شده یک فنجان
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رازیانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز دو قاشق مرباخوری
جوز هندی (ساییده شده) دو قاشق مرباخوری
خمیر پیراشکی یا خمیر آماده*ی فیلو
[h=2]طرز تهیه[/h] * گوشت چرخ*کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت *داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می*زنیم و با یک فنجان آب می*گذاریم تا بپزد.
* سپس عدس و اسفناج پخته و گوشت چرخی را مخلوط کرده و نصفی از ادویه (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل می*زنیم و با میکسر خوب له می*کنیم. این موادِ میانی جوشواره است که آماده و کنار می*گذاریم.
برای درست کردن جوشواره*ها به دو طریق می*شود عمل کنیم:
1- قسمتی از خمیر را به صورت لواش نازکی باز می*کنیم و قالب می*زنیم و داخل لواش*ها را با مقداری از مواد پر می*کنیم و با لواش دیگری روی آن را می*پوشانیم و با چنگال چین می*کشیم.
2- یا اینکه خمیر را که به صورت لواش نازکی باز کردیم به فاصله از مواد روی سطح آن می*گذاریم و با لواش دیگری روی آن را می*پوشانیم و با فاصله آن*ها را برش می*زنیم و با چنگال چین می*کشیم.
* قابلمه*ای را پر از آب کرده روی حرارت می*گذاریم تا بجوشد و سپس جوشواره*ها را داخل آب در حال جوش می*ریزیم تا بپزد. البته نباید خیلی بپزد تا له و وا برود. جوشواره*ها را داخل آبکش ریخته کنار می*گذاریم.
* باقی پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و اسفناج خام را خرد کرده به آن اضافه کرده و تفت می*دهیم و باقی ادویه را (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) داخل آن ریخته با یک لیوان آب می*گذاریم اسفناج بپزد و جا بیفتد و سس جوشواره*ها را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش غذا آماده است.
* این غذای بومی بجنوردی به نوعی شبیه به غذای راویولی ایتالیایی است. برای درست کردن آن می*توان از خمیر راویولی هم استفاده کرد ولی چون این یک غذای سنتی - بومی است با خمیر خانگی بهتر و خوشمزه*تر می*شود.
امیدوارم این غذا را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
گوشت چرخ*کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت* داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می*زنیم و با یک فنجان آب می*گذاریم تا بپزد.
[h=2]مواد اولیه[/h] گوشت چرخ شده 200 گرم
عدس پخته یک و نیم لیوان
اسفناج پخته*شده یک فنجان
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رازیانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز دو قاشق مرباخوری
جوز هندی (ساییده شده) دو قاشق مرباخوری
خمیر پیراشکی یا خمیر آماده*ی فیلو
[h=2]طرز تهیه[/h] * گوشت چرخ*کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت *داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می*زنیم و با یک فنجان آب می*گذاریم تا بپزد.
* سپس عدس و اسفناج پخته و گوشت چرخی را مخلوط کرده و نصفی از ادویه (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل می*زنیم و با میکسر خوب له می*کنیم. این موادِ میانی جوشواره است که آماده و کنار می*گذاریم.
برای درست کردن جوشواره*ها به دو طریق می*شود عمل کنیم:
1- قسمتی از خمیر را به صورت لواش نازکی باز می*کنیم و قالب می*زنیم و داخل لواش*ها را با مقداری از مواد پر می*کنیم و با لواش دیگری روی آن را می*پوشانیم و با چنگال چین می*کشیم.
2- یا اینکه خمیر را که به صورت لواش نازکی باز کردیم به فاصله از مواد روی سطح آن می*گذاریم و با لواش دیگری روی آن را می*پوشانیم و با فاصله آن*ها را برش می*زنیم و با چنگال چین می*کشیم.
* قابلمه*ای را پر از آب کرده روی حرارت می*گذاریم تا بجوشد و سپس جوشواره*ها را داخل آب در حال جوش می*ریزیم تا بپزد. البته نباید خیلی بپزد تا له و وا برود. جوشواره*ها را داخل آبکش ریخته کنار می*گذاریم.
* باقی پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و اسفناج خام را خرد کرده به آن اضافه کرده و تفت می*دهیم و باقی ادویه را (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) داخل آن ریخته با یک لیوان آب می*گذاریم اسفناج بپزد و جا بیفتد و سس جوشواره*ها را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش غذا آماده است.
* این غذای بومی بجنوردی به نوعی شبیه به غذای راویولی ایتالیایی است. برای درست کردن آن می*توان از خمیر راویولی هم استفاده کرد ولی چون این یک غذای سنتی - بومی است با خمیر خانگی بهتر و خوشمزه*تر می*شود.
امیدوارم این غذا را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.