Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه آش جوشواره؛ غذای بومی بجنورد

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه آش جوشواره؛ غذای بومی بجنورد
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

گوشت چرخ*کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت* داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می*زنیم و با یک فنجان آب می*گذاریم تا بپزد.


[h=2]مواد اولیه[/h] گوشت چرخ شده 200 گرم
عدس پخته یک و نیم لیوان
اسفناج پخته*شده یک فنجان
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رازیانه دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز دو قاشق مرباخوری
جوز هندی (ساییده شده) دو قاشق مرباخوری
خمیر پیراشکی یا خمیر آماده*ی فیلو

[h=2]طرز تهیه[/h] * گوشت چرخ*کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت *داده، کمی نمک و زردچوبه به آن می*زنیم و با یک فنجان آب می*گذاریم تا بپزد.
* سپس عدس و اسفناج پخته و گوشت چرخی را مخلوط کرده و نصفی از ادویه (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل می*زنیم و با میکسر خوب له می*کنیم. این موادِ میانی جوشواره است که آماده و کنار می*گذاریم.
برای درست کردن جوشواره*ها به دو طریق می*شود عمل کنیم:

1- قسمتی از خمیر را به صورت لواش نازکی باز می*کنیم و قالب می*زنیم و داخل لواش*ها را با مقداری از مواد پر می*کنیم و با لواش دیگری روی آن را می*پوشانیم و با چنگال چین می*کشیم.

2- یا اینکه خمیر را که به صورت لواش نازکی باز کردیم به فاصله از مواد روی سطح آن می*گذاریم و با لواش دیگری روی آن را می*پوشانیم و با فاصله آن*ها را برش می*زنیم و با چنگال چین می*کشیم.

* قابلمه*ای را پر از آب کرده روی حرارت می*گذاریم تا بجوشد و سپس جوشواره*ها را داخل آب در حال جوش می*ریزیم تا بپزد. البته نباید خیلی بپزد تا له و وا برود. جوشواره*ها را داخل آبکش ریخته کنار می*گذاریم.
* باقی پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و اسفناج خام را خرد کرده به آن اضافه کرده و تفت می*دهیم و باقی ادویه را (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) داخل آن ریخته با یک لیوان آب می*گذاریم اسفناج بپزد و جا بیفتد و سس جوشواره*ها را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش غذا آماده است.
* این غذای بومی بجنوردی به نوعی شبیه به غذای راویولی ایتالیایی است. برای درست کردن آن می*توان از خمیر راویولی هم استفاده کرد ولی چون این یک غذای سنتی - بومی است با خمیر خانگی بهتر و خوشمزه*تر می*شود.
امیدوارم این غذا را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
 
بالا پایین