Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه*ی بادمجان پلو؛ غذای قزوینی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه*ی بادمجان پلو؛ غذای قزوینی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است، طرز تهیه*ی آن را ببینید...


[h=2]مواد اولیه: [/h] برنج یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده یک کیلوگرم
پیاز سرخ*شده یک پیمانه
گوشت چرخ*کرده 500 گرم
گوجه*فرنگی حلقه شده دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجه*فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم

انرژی کل این پلو 4090 کیلوکالری

[h=2]طرز تهیه:[/h] * بادمجان*ها را سرخ کرده و کنار می*گذاریم.
* سپس با پیاز داغ و کمی گوجه*فرنگی، گوشت تفت می*دهیم.
* می*توانیم به همان گوشت سرخ*شده، رب گوجه*فرنگی را هم اضافه کنیم.
* سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه*لای آن گوشت، بادمجان و گوجه*فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می*کنیم.
 
بالا پایین