Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

روش تهیه*ی شله ماش (ماش*لِه شله)؛ غذای بجنوردی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı روش تهیه*ی شله ماش (ماش*لِه شله)؛ غذای بجنوردی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

ماش*لِه شله یک غذای بجنوردی است. این غذا در روزهای سرد زمستان واقعاً می*چسبد. غذای ساده ولی مقوی*ای است. بسیار راحت هم درست می*شود.



این غذا را معمولاً خیلی تند می*کنند. ماش*لِه شله ترکی است که فارسی آن شله ماش می*شود. امتحان کنید حتماً خوشتان می*آید.

[h=2]مواد لازم:[/h] ماش 200 گرم
برنج 150 گرم
گوشت قورمه شده 250 گرم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می*ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می*گذاریم بپزد.
* بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می*ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می*کنیم و می*گذاریم بپزد.
* برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن*را هم می*زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می*کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می*شود.

[h=2]نکته:[/h] در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می*شود. بدون گوشت هم می*توانید درست کنید.
طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است:
گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می*گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می*آید با چربی خود گوشت آن* را سرخ می*کنیم. کمی هم نمک به آن می*زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی دنبه هم در آن خرد می*کنیم. این گوشت را مدت طولانی می*توانید در یخچال نگه*دارید و جهت مصرف غذاهای مختلف استفاده کنید.
 
بالا پایین