*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
این غذا را معمولاً خیلی تند می*کنند. ماش*لِه شله ترکی است که فارسی آن شله ماش می*شود. امتحان کنید حتماً خوشتان می*آید.
[h=2]مواد لازم:[/h] ماش 200 گرم
برنج 150 گرم
گوشت قورمه شده 250 گرم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
[h=2]طرز تهیه:[/h] * ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می*ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می*گذاریم بپزد.
* بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می*ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می*کنیم و می*گذاریم بپزد.
* برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن*را هم می*زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می*کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می*شود.
[h=2]نکته:[/h] در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می*شود. بدون گوشت هم می*توانید درست کنید.
طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است:
گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می*گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می*آید با چربی خود گوشت آن* را سرخ می*کنیم. کمی هم نمک به آن می*زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی دنبه هم در آن خرد می*کنیم. این گوشت را مدت طولانی می*توانید در یخچال نگه*دارید و جهت مصرف غذاهای مختلف استفاده کنید.
ماش*لِه شله یک غذای بجنوردی است. این غذا در روزهای سرد زمستان واقعاً می*چسبد. غذای ساده ولی مقوی*ای است. بسیار راحت هم درست می*شود.
این غذا را معمولاً خیلی تند می*کنند. ماش*لِه شله ترکی است که فارسی آن شله ماش می*شود. امتحان کنید حتماً خوشتان می*آید.
[h=2]مواد لازم:[/h] ماش 200 گرم
برنج 150 گرم
گوشت قورمه شده 250 گرم
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
[h=2]طرز تهیه:[/h] * ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می*ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می*گذاریم بپزد.
* بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می*ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می*کنیم و می*گذاریم بپزد.
* برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن*را هم می*زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می*کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می*شود.
[h=2]نکته:[/h] در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می*شود. بدون گوشت هم می*توانید درست کنید.
طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است:
گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می*گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می*آید با چربی خود گوشت آن* را سرخ می*کنیم. کمی هم نمک به آن می*زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی دنبه هم در آن خرد می*کنیم. این گوشت را مدت طولانی می*توانید در یخچال نگه*دارید و جهت مصرف غذاهای مختلف استفاده کنید.