Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سنگ* های دردسرساز در کلیه

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش پزشکی و سلامت
Konu Başlığı سنگ* های دردسرساز در کلیه
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

وظیفه کلیه*ها تصفیه* خون از مواد زائد بدن است. هر انسان روزانه مواد زیادی اعم از مواد معدنی و آلی برای تامین نیازهای بدن مصرف می*کند که اضافه همه این مواد باید از بدن دفع شود، در غیر این صورت باعث آسیب خواهد شد.
دکتر محمدرضا نوروزی، جراح و متخصص کلیه و مجاری ادرار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به جام جم می گوید: کلیه ها وظیفه دارند با استفاده از فیلترهایی که داخل شان وجود دارد، مواد زائد را که از طریق خون به آنها می رسد، جدا و با مقداری آب مخلوط کنند. معمولا مواد معدنی اضافی در این مایع حل و به شکل ادرار دفع می شود، ولی اگر به هر علتی این مواد معدنی قابلیت حل خود را در این مایع از دست بدهد و اشباع یا فوق اشباع شود، کریستال هایی از اتصال این مواد به دست می آید که هسته اولیه سنگ را تشکیل می دهد. این کریستال ها می تواند به هم متصل شود و کم کم سنگ بزرگی تشکیل دهد.

کم آبی، باعث تشکیل سنگ می شود

دکتر نوروزی می گوید: برخی عفونت ها باعث تشکیل سنگ های فسفاتی می شود و نوعی سنگ به اسم شاخه گوزنی تشکیل می دهند که می تواند تمام کلیه را پر کند. علاوه بر آن، کم آبی چون باعث می شود اشباع مواد معدنی سریع تر اتفاق بیفتد، عامل سنگ سازی است. مصرف بعضی مواد یونی مثل سدیم نمک هم امکان تشکیل سنگ را افزایش می دهد. وی می افزاید: در نوع خاصی از بیماری های روده هم جذب کلسیم از داخل روده افزایش پیدا می کند؛ یعنی به جای این که مقداری از این مواد را دفع کند، مقدار زیادی از آنها را جذب می کند. در این صورت به علت جذب زیاد کلسیم از روده، سنگ سازی تشدید می شود. برخی بیماری های کلیوی هم می تواند باعث سنگ سازی شود مانند بیماری هایی که باعث می شود مسیر دستگاه ادراری تنگ شود و ادرار خوب تخلیه نشود.

سنگ های کوچک، سنگ های بزرگ
 
بالا پایین