Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه آش آلو قرمز

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı طرز تهیه آش آلو قرمز
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]

مواد لازم :
[TD="class: center"] سبزی آش[/TD]
[TD="class: center"] یك كیلوگرم[/TD]
[TD="class: center"] گوشت چرخ كرده[/TD]
[TD="class: center"] 300 گرم[/TD]
[TD="class: center"] آلو قرمز[/TD]
[TD="class: center"] 500 گرم[/TD]
[TD="class: center"] پیاز متوسط[/TD]
[TD="class: center"] چهار عدد[/TD]
[TD="class: center"] لوبیا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج[/TD]
[TD="class: center"]هر کدام یك پیمانه[/TD]
[TD="class: center"]نعنا خشك[/TD]
[TD="class: center"]دو قاشق سوپخوری[/TD]
[TD="class: center"]نمك، فلفل و روغن[/TD]
[TD="class: center"] به میزان لازم[/TD]


طرز تهیه :
دو عدد از پیازها را پس از خرد كردن داخل قابلمه*ای به همراه روغن تفت می*دهیم. سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه می*دهیم. نمك و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابه*ای دو عدد پیاز باقی مانده را خلال كرده و به همراه مقداری روغن تفت می*دهیم تا طلایی شود.پس از طلایی شدن نعنا خشك را افزوده و دو دقیقه دیگر هم تفت می*دهیم.
مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین كنار می*گذاریم. لوبیا را كه از 24 ساعت قبل خیس كرده*ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می*كنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را كه از یك ساعت قبل خیسانده*ایم به آن افزوده و صبر می*كنیم تا حبوبات نیم*پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می*افزاییم و حرارت را كم می*كنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می*كنیم.
این آش در فصل سرما می*تواند یكی از خوشمزه*ترین آش*ها باشد به شرطی كه تا آلو قرمز در بازار هست آن را تهیه، هسته*اش را جدا و در فریزر نگهداری كنید و در فصل سرد سال از آن استفاده نمایید.

منبع : sooran.com



[/h]
 
بالا پایین