sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=1]
طرز تهیه :
دو عدد از پیازها را پس از خرد كردن داخل قابلمه*ای به همراه روغن تفت می*دهیم. سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه می*دهیم. نمك و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابه*ای دو عدد پیاز باقی مانده را خلال كرده و به همراه مقداری روغن تفت می*دهیم تا طلایی شود.پس از طلایی شدن نعنا خشك را افزوده و دو دقیقه دیگر هم تفت می*دهیم. مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین كنار می*گذاریم. لوبیا را كه از 24 ساعت قبل خیس كرده*ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می*كنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را كه از یك ساعت قبل خیسانده*ایم به آن افزوده و صبر می*كنیم تا حبوبات نیم*پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می*افزاییم و حرارت را كم می*كنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می*كنیم.
این آش در فصل سرما می*تواند یكی از خوشمزه*ترین آش*ها باشد به شرطی كه تا آلو قرمز در بازار هست آن را تهیه، هسته*اش را جدا و در فریزر نگهداری كنید و در فصل سرد سال از آن استفاده نمایید.
منبع : sooran.com
[/h]
[TD="class: center"] سبزی آش[/TD]
[TD="class: center"] یك كیلوگرم[/TD]
[TD="class: center"] یك كیلوگرم[/TD]
[TD="class: center"] گوشت چرخ كرده[/TD]
[TD="class: center"] 300 گرم[/TD]
[TD="class: center"] 300 گرم[/TD]
[TD="class: center"] آلو قرمز[/TD]
[TD="class: center"] 500 گرم[/TD]
[TD="class: center"] 500 گرم[/TD]
[TD="class: center"] پیاز متوسط[/TD]
[TD="class: center"] چهار عدد[/TD]
[TD="class: center"] چهار عدد[/TD]
[TD="class: center"] لوبیا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج[/TD]
[TD="class: center"]هر کدام یك پیمانه[/TD]
[TD="class: center"]هر کدام یك پیمانه[/TD]
[TD="class: center"]نعنا خشك[/TD]
[TD="class: center"]دو قاشق سوپخوری[/TD]
[TD="class: center"]دو قاشق سوپخوری[/TD]
[TD="class: center"]نمك، فلفل و روغن[/TD]
[TD="class: center"] به میزان لازم[/TD]
[TD="class: center"] به میزان لازم[/TD]
طرز تهیه :
دو عدد از پیازها را پس از خرد كردن داخل قابلمه*ای به همراه روغن تفت می*دهیم. سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه می*دهیم. نمك و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابه*ای دو عدد پیاز باقی مانده را خلال كرده و به همراه مقداری روغن تفت می*دهیم تا طلایی شود.پس از طلایی شدن نعنا خشك را افزوده و دو دقیقه دیگر هم تفت می*دهیم. مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین كنار می*گذاریم. لوبیا را كه از 24 ساعت قبل خیس كرده*ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می*كنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را كه از یك ساعت قبل خیسانده*ایم به آن افزوده و صبر می*كنیم تا حبوبات نیم*پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می*افزاییم و حرارت را كم می*كنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می*كنیم.
این آش در فصل سرما می*تواند یكی از خوشمزه*ترین آش*ها باشد به شرطی كه تا آلو قرمز در بازار هست آن را تهیه، هسته*اش را جدا و در فریزر نگهداری كنید و در فصل سرد سال از آن استفاده نمایید.
منبع : sooran.com
[/h]