Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

هشدارهایی در رابطه با جگر گوسفند

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı مطالب جالب و خواندنی
Konu Başlığı هشدارهایی در رابطه با جگر گوسفند
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه چربی کمتری دارد که بایستی تعادل در مصرف این دسته از مواد غذایی رعایت شود تا به اضافه وزن منجر نشود.
تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: برخی از مواد غذایی همچون جگر سفید و جگر سیاه از پروتئین قابل توجهی برخوردار هستند و این دسته از مواد غذایی معایبی نیز دارند که در گروه گوشت های قرمز قرار می گیرند و سر شار از چربی های ترانس و اشباع نشده است.
وی افزود: جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه از چربی کمتری برخوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین بر خوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین های مرغوبتری برخوردار است به همین دلیل در صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی بسیار استفاده می شود.
وی اظهار داشت: در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می شود.
وی تصریح کرد: هنگام استفاده از جگر سفید بایستی تعادل رعایت شود زیرا فرد در صورت مصرف زیاد به اضافه وزن دچار می شود.
وی خاطر نشان کرد: از مشکلات مهمی که در جگر سفید وجود دارد کلسترول بالا است که باعث افزایش چربی خون می شود و بهتر است در مصرف این دسته از مواد غذایی تعادل بر قرار شود.
 
بالا پایین