Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

انواع شیر برنج وفرنی

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı انواع شیر برنج وفرنی
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :




مواد لازم:


آب: 2 پيمانه
برنج: 3/4 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق سوپ خوري
شير: 3 پيمانه
شکر: 1/3 پيمانه
پودر ژلاتين: 1/5 قاشق مرباخوري
آب سرد: 3 قاشق سوپ خوري
مرباي پرتقال: 200 گرم (بدون شهد براي تزيين)

طرز تهيه:


برنج را شسته و به مدت 3 تا 4 ساعت با 2 پيمانه آب خيس کنيد. آنگاه برنج را با همان مقدار آب روي حرارت ملايم قرار داده و گاهي هم بزنيد تا آب آن کشيده شود. سپس به تدريج شير را اضافه کنيد تا برنج کاملاً مغز پخت و نرم شود. پوست پرتقال رنده شده و شکر را اضافه و 5 دقيقه زمان بدهيد تا شکر آن حل شود. ژلاتين را در آب سرد به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) حل کنيد و به مواد شير برنج اضافه کنيد. پس از چند جوش حرارت را خاموش کنيد. قالب دسر را با روغن مايع چرب کنيد و مربا هاي تزييني را وارونه کف قالب بچينيد و پس از آن که شير برنج کمي خنک شد مواد را داخل قالب روي مربا ها بريزيد و به مدت 4 ساعت داخل يخچال بگذاريد تا شير برنج ببندد. آنگاه با لبه ي کارد دور قالب بکشيد تا دسر از ظرف جدا شود، سپس شير برنج را در ظرف سرو برگردانيد. نوش جان!

[COLOR=#NaNNaNNaN]نکته:[/COLOR]


1- مي توانيد کمي زعفران دم کرده در انتهاي کار به شير برنج اضافه و شير برنج زرين تهيه کنيد.
2- مي توانيد از مرباي خيار يا ترب سياه در کنار مرباي پرتقال براي زيباتر شدن دسر استفاده کنيد.
3- منظور از رنده ي پوست پرتقال فقط قسمت نارنجي رنگ آن است.
4- جهت آشنايي با انواع ديگر شيربرنج مي توانيد به مجله هاي شماره ي 20 صفحه ي 28، شماره ي24 صفحه ي 44 و شماره ي 35 صفحه ي 30 و در مورد خواص پرتقال مجله ي شماره ي 4 صفحه ي 20 مراجعه کنيد.



منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47



 
بالا پایین