Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کوفته گوشت و مرغ / کبابی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı کوفته گوشت و مرغ \/ کبابی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




مواد مورد نیاز براي مرغ:کوفته گوشت و مرغ / کبابی
سينه مرغ قطعه*قطعه شده
کوفته کبابی گوشت ومرغ
طرز تهيه:
سينه*مرغ را پخته و آن را قطعه*قطعه *كنيد، البته مرغ را نيم*پز كنيد.
مواد لازم براي كوفته گوشت:
روغن چهار قاشق سوپخوري
پياز رنده شده یک پيمانه
خمير نان سفيد يا بربري یک پيمانه
تخم*مرغ يك عدد
شير یک پيمانه
شكر دو قاشق مرباخوري
نمك يك و نيم قاشق مرباخوري
گوشت چرخ شده 500 گرم
فلفل سياه قاشق چايخوري
طرز تهيه:
ابتدا نان سفيد را در شير خيس كرده، مدت پنج دقيقه بگذاريد تا بماند. سپس تخم*مرغ را خوب بپزيد، بعد نان و شير خيس شده، تخم*مرغ، نمك، فلفل، شكر، ادويه و گوشت را با هم مخلوط كرده و به صورت خمير در آوريد، روغن را در تابه ريخته و پياز را در آن سرخ *كنيد. (توجه داشته باشيد، پياز را در مايه گوشت نريزيد، آن را جداگانه سرخ كنيد) وقتي كه سرخ شد، گلوله*هاي گوشت را در روغن بگذاريد تا كمي سرخ شود.
مواد سس:
روغن دو قاشق سوپخوري
آرد سه قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق مرباخوري
نمك يك قاشق مرباخوري
فلفل سياه قاشق چايخوري
آب يك فنجان - رب گوجه پيمانه
طرز تهيه سس:
ابتدا روغن را داغ كرده، آرد را در آن بريزيد و بگذاريد كمي طلايي شود، سپس آب، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد، وقتي جوش آمد رب گوجه را، آهسته آهسته با آن مخلوط كنيد.
به سيخ كشيدن كباب: كوفته*ها را از يك طرف به سيخ بكشيد. مي*توانيد فلفل سبز هم به همراه آن به سيخ بكشيد، نصف طرف ديگر سيخ را مرغ پخته و يكي در ميان، ساقه كرفس هم اضافه كنيد.(مانند تصوير) سپس سيخ چوبي را روي شعله بگذاريد. وقتي كه احساس كرديد، كباب كاملا پخته شد، از روي شعله برداريد و روي كوفته*ها را سس بريزيد و دوباره روي شعله به مدت يك دقيقه بگذاريد، اين كباب بسيار خوشمزه است.




 
بالا پایین