عاشق تنها
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Feb 12, 2014
- ارسالیها
- 2,907
- پسندها
- 988
- امتیازها
- 0
اعتبار :
«هل» به عنوان طعم*دهنده* مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی*های گوارشی استفاده می*شود.
دانه هل باارزش*ترین طعم*دهنده در جهان به شمار می*آید زیرا از رایحه غنی و خاصیت*درمانی بیشماری برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانه*های این گیاه می*تواند بوی بد دهان را رفع کند.
هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماری*های لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار می*گیرد.
تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.
همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است.
بررسی*ها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان*ها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.