*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
خورش قیمه قارچ
مواد لازم:
لپه یک و نیم پیمانه
قارچ یک کیلوگرم
پیاز یک عدد
رب گوجه*فرنگی سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
سیب*زمینی چهار عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل شده نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت می*دهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه می*کنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می*افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ، قارچ*های خرد شده را هم داخل خورش می*ریزیم و می*گذاریم جا بیفتد.
* سیب*زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می*کنیم.
* خورش را در ظرف سرو کشیده و سیب*زمینی سرخ شده را روی آن می*ریزیم.
نکتـه:
می*توانید به جای لیموعمانی از آب*لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب*لیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.
مواد لازم:
لپه یک و نیم پیمانه
قارچ یک کیلوگرم
پیاز یک عدد
رب گوجه*فرنگی سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی سه عدد
سیب*زمینی چهار عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل شده نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت می*دهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه می*کنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می*افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ، قارچ*های خرد شده را هم داخل خورش می*ریزیم و می*گذاریم جا بیفتد.
* سیب*زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می*کنیم.
* خورش را در ظرف سرو کشیده و سیب*زمینی سرخ شده را روی آن می*ریزیم.
نکتـه:
می*توانید به جای لیموعمانی از آب*لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب*لیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.