Ops
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jan 24, 2014
- ارسالیها
- 10,600
- پسندها
- 3,164
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- AhWaZ
- تخصص
- SheYtOni
- دل نوشته
- :)
- بهترین اخلاقم
- MehRabOni
اعتبار :
برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماری*های قلبی – عروقی است که سبب تغییراتی در چربی خون می*شود و در ابتلا به تصلب شرایین و بیماری*های قلبی – عروقی نقش بسیار مهمی دارد.
مطالعات نشان داده است در جوامعی که دارای رژیم غذایی با کلسترول و چربی جامد کمتری هستند میزان بروز بیماری*های قلبی – عروقی کاهش می*یابد و میزان چربی خون آنها نیز کمتر می*شود. همچنین رژیم غذایی نامناسب می*تواند در ایجاد چاقی، افزایش چربی خون، دیابت و افزایش فشارخون موثر باشد که خود از عوامل زمینه*ساز بروز بیماری*های قلبی – عروقی است.
[h=4]نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری*های قلبی – عروقی[/h]
بیماری*های قلبی – عروقی از مهم*ترین عوامل مرگ و میر و از عمده*ترین مشکلات بهداشتی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه هستند. در ایران نیز سالیانه حدود 40 درصد مرگ و میر به بیماری*های قلبی – عروقی مربوط می*شود.
برخی از عوامل، ابتلا به بیماری*های قلبی – عروقی را افزایش می*دهند که از آنها به عنوان عوامل خطر نام برده می*شود. فردی که حداقل دارای یکی از این عوامل خطرزا باشد، آمادگی بیشتری برای ابتلا به بیماری*های قلبی – عروقی خواهد داشت.
مطالعات نشان داده است در جوامعی که دارای رژیم غذایی با کلسترول و چربی جامد کمتری هستند میزان بروز بیماری*های قلبی – عروقی کاهش می*یابد و میزان چربی خون آنها نیز کمتر می*شود. همچنین رژیم غذایی نامناسب می*تواند در ایجاد چاقی، افزایش چربی خون، دیابت و افزایش فشارخون موثر باشد که خود از عوامل زمینه*ساز بروز بیماری*های قلبی – عروقی است.
[h=4]نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری*های قلبی – عروقی[/h]
بیماری*های قلبی – عروقی از مهم*ترین عوامل مرگ و میر و از عمده*ترین مشکلات بهداشتی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه هستند. در ایران نیز سالیانه حدود 40 درصد مرگ و میر به بیماری*های قلبی – عروقی مربوط می*شود.
برخی از عوامل، ابتلا به بیماری*های قلبی – عروقی را افزایش می*دهند که از آنها به عنوان عوامل خطر نام برده می*شود. فردی که حداقل دارای یکی از این عوامل خطرزا باشد، آمادگی بیشتری برای ابتلا به بیماری*های قلبی – عروقی خواهد داشت.