Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تغذیه و پیشگیری از بیماری*های قلبی - عروقی

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı اخبار پزشکی
Konu Başlığı تغذیه و پیشگیری از بیماری*های قلبی - عروقی
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماری*های قلبی – عروقی است که سبب تغییراتی در چربی خون می*شود و در ابتلا به تصلب شرایین و بیماری*های قلبی – عروقی نقش بسیار مهمی دارد.


مطالعات نشان داده است در جوامعی که دارای رژیم غذایی با کلسترول و چربی جامد کمتری هستند میزان بروز بیماری*های قلبی – عروقی کاهش می*یابد و میزان چربی خون آنها نیز کمتر می*شود. همچنین رژیم غذایی نامناسب می*تواند در ایجاد چاقی، افزایش چربی خون، دیابت و افزایش فشارخون موثر باشد که خود از عوامل زمینه*ساز بروز بیماری*های قلبی – عروقی است.



[h=4]نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری*های قلبی – عروقی[/h]
بیماری*های قلبی – عروقی از مهم*ترین عوامل مرگ و میر و از عمده*ترین مشکلات بهداشتی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه هستند. در ایران نیز سالیانه حدود 40 درصد مرگ و میر به بیماری*های قلبی – عروقی مربوط می*شود.

برخی از عوامل، ابتلا به بیماری*های قلبی – عروقی را افزایش می*دهند که از آنها به عنوان عوامل خطر نام برده می*شود. فردی که حداقل دارای یکی از این عوامل خطرزا باشد، آمادگی بیشتری برای ابتلا به بیماری*های قلبی – عروقی خواهد داشت.
 

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=4]توصیه*های لازم در پیشگیری از بروز بیماری*های قلبی – عروقی:
[/h]
- کاهش مصرف گوشت*های قرمز و تاکید بر مصرف گوشت*های سفید مانند ماهی و مرغ.
- تا حد امکان از غذاهای سرخ شده و مصرف روغن*های جامد، حیوانی و نباتی خودداری شود.
- گنجاندن روغن*های مایع نظیر زیتون، کانولا، در برنامه* غذایی روزانه.
- مصرف مغزها مانند گردو، بادام، پسته، فندق و ... به عنوان بخشی از چربی روزانه.
- کاهش مصرف نمک و فرآورده*های غذایی شور.
- مصرف ماهی حداقل دو بار در هفته.
- محدود کردن مصرف غذاهایی مانند مغز، قلوه، کله و پاچه.
- استفاده از سیر و پیاز به عنوان طعم*دهنده غذاها.
- استفاده از شیر و فرآورده*های کم چرب آن.
- استفاده از نان*های سبوس*دار و فرآورده*هایی که از غلات سبوس*دار تهیه می*شوند.
- قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید.
- افزایش مصرف سبزی و میوه در برنامه غذایی روزانه.
- مراجعه به موقع به پزشک و متخصص تغذیه جهت بررسی وضعیت سلامت و تغذیه و پیروی از یک برنامه غذایی صحیح با توجه به ویژگی*های فردی هر شخص.
- ورزش نامنظم و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود داشته باشید.
- نگهداری وزن بدن در حد طبیعی.

انتهای پیام
 
بالا پایین