*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
لازانیای تنوری با پپرونی
1 نفر
اگر میل دارید یک لازانیای ایتالیایی خوشمزه درست کنید، این غذا انتخاب بسیار خوبی برای شما خواهد بود.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این لازانیای خوشمزه در 1ساعت و 35 دقیقه آماده می*شود و برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است.
مواد لازم:
ورقه لازانیا =900 گرم
پپرونی ورقه*شده =2 پیمانه (با ضخامت 3 میلیمتر)
سس گوجه*فرنگی=4 پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا=450 گرم
پنیر موتزارلای رشته*رشته*شده=450 گرم
پنیر پارمزان رنده*شده=¾ پیمانه
سوسیس 80٪ گوشت=900 گرم
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می*کنیم.
2. در قابلمه*ای، شش لیتر آب را می*جوشانیم و کمی نمک به آن می*افزاییم. ورقه*های لازانیا *را در آب می*ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می*کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می*کنیم.در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه*شده را روی شعله متوسط سرخ می*کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمی*داریم و روی حوله کاغذی قرار می*دهیم تا روغن آن گرفته شود.
3. در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می*ریزیم. بعد ورقه¬ های لازانیا را ته ظرف می*چینیم؛ به¬ گونه*ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد. پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می*ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می*پاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجه¬*فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می*کنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می*کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه¬*فرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را می*ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می*پاشیم. ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می*گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می*کنیم و اجازه می*دهیم 15 دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش می*دهیم و بلافاصله سرو می*کنیم.
1 نفر
اگر میل دارید یک لازانیای ایتالیایی خوشمزه درست کنید، این غذا انتخاب بسیار خوبی برای شما خواهد بود.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این لازانیای خوشمزه در 1ساعت و 35 دقیقه آماده می*شود و برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است.
مواد لازم:
ورقه لازانیا =900 گرم
پپرونی ورقه*شده =2 پیمانه (با ضخامت 3 میلیمتر)
سس گوجه*فرنگی=4 پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا=450 گرم
پنیر موتزارلای رشته*رشته*شده=450 گرم
پنیر پارمزان رنده*شده=¾ پیمانه
سوسیس 80٪ گوشت=900 گرم
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می*کنیم.
2. در قابلمه*ای، شش لیتر آب را می*جوشانیم و کمی نمک به آن می*افزاییم. ورقه*های لازانیا *را در آب می*ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می*کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می*کنیم.در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه*شده را روی شعله متوسط سرخ می*کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمی*داریم و روی حوله کاغذی قرار می*دهیم تا روغن آن گرفته شود.
3. در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می*ریزیم. بعد ورقه¬ های لازانیا را ته ظرف می*چینیم؛ به¬ گونه*ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد. پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می*ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می*پاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجه¬*فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می*کنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می*کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه¬*فرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را می*ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می*پاشیم. ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می*گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می*کنیم و اجازه می*دهیم 15 دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش می*دهیم و بلافاصله سرو می*کنیم.