Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهيه لازانياي بسيار لذيذ پپروني

اطلاعات موضوع

Kategori Adı پيتزا و ساندويچ
Konu Başlığı طرز تهيه لازانياي بسيار لذيذ پپروني
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

لازانیای تنوری با پپرونی
1 نفر
اگر میل دارید یک لازانیای ایتالیایی خوشمزه درست کنید، این غذا انتخاب بسیار خوبی برای شما خواهد بود.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این
لازانیای خوشمزه در 1ساعت و 35 دقیقه آماده می*شود و برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است.
مواد لازم:
ورقه لازانیا =900 گرم
پپرونی ورقه*شده =2 پیمانه (با ضخامت 3 میلیمتر)
سس گوجه*فرنگی=4 پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا=450 گرم
پنیر موتزارلای رشته*رشته*شده=450 گرم
پنیر پارمزان رنده*شده=¾ پیمانه
سوسیس 80٪ گوشت=900 گرم
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می*کنیم.
2. در قابلمه*ای، شش لیتر آب را می*جوشانیم و کمی نمک به آن می*افزاییم. ورقه*های لازانیا *را در آب می*ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می*کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می*کنیم.در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه*شده را روی شعله متوسط سرخ می*کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمی*داریم و روی حوله کاغذی قرار می*دهیم تا روغن آن گرفته شود.
3. در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از
سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می*ریزیم. بعد ورقه¬ های لازانیا را ته ظرف می*چینیم؛ به¬ گونه*ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد. پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می*ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می*پاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجه¬*فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می*کنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می*کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه¬*فرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را می*ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می*پاشیم. ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می*گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می*کنیم و اجازه می*دهیم 15 دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش می*دهیم و بلافاصله سرو می*کنیم.
 
بالا پایین